Voitokas Jesse Vainikka tuuletti netissä: ”V***u kaksi TI:tä... putkeen?”

27-vuotias Jesse Vainikka voitti joukkueensa kanssa sunnuntaina 13,9 miljoonaa euroa Dota 2 -turnauksesta.

27-vuotias Jesse ”JerAx” Vainikka on yksi maailman menestyneimmistä kilpapelaajista.

26.8.2019 18:00

Sunnuntaina Dota 2 -pelin maailmanmestaruuskisat voittaneen OG-joukkueen suomalaispelaaja Jesse ”JerAx” Vainikka on kommentoinut Twitterissä toista peräkkäistä maailmanmestaruutta.

Vainikka ja OG tekivät sunnuntaina historiaa, kun heistä tuli Dotan ensimmäiset kaksoismestarit. OG voitti The International -MM-turnauksen häviämättä yhtään ottelusarjaa.

– Ilman näitä ihmisiä ympärilläni en olisi koskaan päässyt tänne. Isoin kiitos menee tiimikavereilleni, jotka puskevat aina eteenpäin. He ovat todellinen siunaus, kirjoitti Vainikka maanantaipäivällä.

– V***u kaksi TI:tä... putkeen?, jatkoi Vainikka twiittiä.

Toisessa twiitissä Vainikka kiitteli kaikkia, jotka tukevat Dotaa ja TI:ssä kilpailevia joukkueita. Molemmat twiitit ovat nähtävillä alla.

Vainikka kertoi ensitunnelmansa voitosta heti finaalin jälkeen suorassa lähetyksessä näytetyssä Late Night -keskusteluohjelmassa.

– Melko hyvin menee. Viime vuonna voiton jälkeen tuntui tosi tyhjältä, se oli jopa hieman surullista. Tuntui, että olin saavuttanut kaiken elämässä, kertoi Vainikka tunnelmiaan sunnuntaina vain hetki voiton jälkeen.

Viisihenkisessä OG:ssa pelaa Vainikan lisäksi toinen suomalainen Topias ”Topson” Taavitsainen, joka nousi parrasvaloihin viime vuonna MM-kultaan päättyneessä turnauksessa. Molemmat kertoivat eilen keskusteluohjelmassa voiton olleen käänteentekevä.

– Se voitto vakuutti, että teen ainakin joitain asioita oikein. Siitä oli myös apua tässä turnauksessa, koska osasimme varautua siihen mitä on tulossa, kertoi Vainikka.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?