Dota 2:n MM-kisat järjestetään ensi vuonna Tukholmassa

Julkaistu:

DOTA 2
Dota 2 -videopelin MM-turnaus palaa Eurooppaan kahdeksan vuoden tauon jälkeen. Suomalaiset ovat juhlineet MM-kultaa vuosina 2017 ja 2018.
Dota 2 -pelin MM-turnauksen finaali on juuri alkamaisillaan Shanghaissa, Kiinassa. Voitosta pelaa suomalaiskaksikon edustama OG ja Team Liquid.

Finaalilähetyksen alussa kerrottiin, että ensi vuonna kymmenettä kertaa pelattavat kisat järjestetään Tukholmassa sijaitsevalla Globen-areenalla. Turnauksen ajankohtaa ei vielä kerrottu, mutta viime vuosina kisat on pelattu heinä-elokuun aikana.

Kisat on järjestetty vain kerran aiemmin Euroopassa: Turnauksen historia alkoi vuonna 2011 Saksasta. Vuosina 2012-17 kisat pelattiin Yhdysvalloissa, vuonna 2018 Kanadassa ja nyt Kiinassa.The International -finaali on juuri alkamaisillaan. Finaalissa kohtaavat vuoden 2018 maailmanmestari OG, jossa pelaavat suomalaiset Jesse ”JerAx” Vainikka sekä Topias ”Topson” Taavitsainen, ja vuoden 2017 maailmanmestari Team Liquid.

Ilta-Sanomat seuraa finaalia hetki hetkeltä. Voittajajoukkue palkitaan 13,8 miljoonalla eurolla, häviäjän saadessa neljä miljoonaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt