IS seurasi: Suomalaiset juhlivat jälleen Dotan MM-kultaa!

Julkaistu:

IS SEURASI
Jesse Vainikka ja Topias Taavitsainen juhlivat Dota 2:n maailmanmestaruutta toista vuotta peräkkäin!
Liveseuranta on päättynyt.
Suomalaisten Jesse ”JerAx” Vainikan ja Topias ”Topson” Taavitsaisen edustama eurooppalainen OG-joukkue on voittanut Dota 2 -pelin maailmanmestaruuden toista vuotta peräkkäin.

Viisihenkinen joukkue sai voitosta 13,9 miljoonaa euroa. Tiimiin kuuluvat suomalaisten lisäksi ranskalainen Sébastien ”Ceb” Debs, australialainen Anathan ”ana” Pham sekä tanskalainen Johan ”N0tail” Sundstein.

Ilta-Sanomien toimittaja Miikka Hujanen seurasi finaalipäivän etenemistä hetki hetkeltä tässä artikkelissa.

Voit seurata finaalia myös Ylen suorassa suomenkielisessä lähetyksessä:

Päätapahtumat

Onnea voittajille!

OG voittaa turnauksen!

OG johtaa 2-1

Onnea voittajille!

Kiitos seurantaa seuranneille ja onnea voittajajoukkue OG:lle, etenkin suomalaisille Jesse "JerAx" Vainikalle ja Topias "Topson" Taavitsaiselle!

The Internationalin liveseuranta päättyy tähän.

Lisää uutisia aiheesta löytyy Ilta-Sanomien Esports-sivuilta: https://www.is.fi/digitoday/esports/art-2000006215948.html?fbclid=IwAR2dPyuaBQE6gb-nZF0Zy0IQ5KaDyHVnyxHC7Y26j_eoETptpLQyqyyrp7c

OG voittaa turnauksen!

Team Liquid luovuttaa! OG on kaksinkertainen The Internationalin mestari!

Team Liquid suorastaan sulaa OG:n käsittelyssä. Etumatka kasvoi muutamassa minuutissa yhteentoista tuhanteen.

OG onnistuu tuhoamaan Team Liquidin toisen keskiparakin ja tornin. Se johtaa nyt kuudella tuhannella nettoarvossa.

OG vie taistelun Liquidin tukikohtaan. Yhtäkkiä Liquid on pahassa alakynnessä!

Liquid puskee voimakkaasti Aegiksen turvin ja hyökkää kohti OG:n tukikohtaa. Hyökkäys epäonnistuu pahasti ja kaikki joukkueen sankarit kuolevat.

Team Liquid onnistuu livahtavaan mahtavan Roshanin luolaan OG:n huomaamatta. Joukkue kukistaa hirviön ja nappaa siltä uudelleensyntymisen antavan Aegiksen.

Ottelua on jatkunut nyt 15 minuuttia. Kummallakaan joukkueella ei ole edelleenkään selvää etua, mutta Liquid pelaa huomattavasti aiempaa aggressiivisemmin.

OG:lla on neljä tappoa, Liquidilla seitsemän, mutta kaikki Liquidin tapot on tehnyt joukkueen kapteeni Kuro "KuroKy" Takhasomi. Takhasomi pelaa tukiroolia.

Team Liquid etenee pieneen johtoon tekemällä nopeita väijytyksiä. Liquidin pelaama Chen-sankari mahdollistaa toisten oman joukkueen sankarien teleporttaamisen Chenin luokse, mikä taas helpottaa vihollisten väijyttämistä.

Ensimmäistä ottelua on käyty nyt viitisen minuuttia. Kumpikaan joukkue ei ole saanut minkäänlaista yliotetta. Tappoja on molemmilla yhdet kummallakin,

Joukkueilla on jälleen valittuna uusia sankareita. OG:lla valopallomainen Io, kummitushevosella ratsastava Abaddon, puunkaatoon erikoistunut Timbersaw ja aseistetulla lentohärvelillä liikkuva Gyrocopter.

Liquidin rosteista sen sijaan löytyy piikikäs Bristleback, kiviä liikutteleva Earth Spirit ja nimensä mukaan tuulen lailla juokseva Windranger.

Ottelu alkaa.

Sarjan neljäs ottelu alkaa valintavaiheella. Jos OG voittaa tämän ottelun, siitä tulee historian ensimmäinen kaksinkertainen The International -voittaja.

OG johtaa 2-1

Ottelu päättyy 23 minuutissa OG:n voittoon. Joukkue johtaa sarjaa nyt 2-1.

OG johtaa nyt tapoissa 28-10. Joukkueen nettoarvo on 18 000 Liquidia enemmän. Ottelu päättyy varmasti pian.

Tässä vaiheessa näyttää siltä, että tämäkin peli jää lyhyeksi. OG:n peli on edennyt niin lumipallomaisesti, että Liquidin on todella vaikeaa pysäyttää sitä enää.

OG:lla on nyt 10 000 ero nettoarvossa.

Liquid suorastaan sulaa OG:n käsissä ja sankarit kuolevat toisensa perään. OG:n etu on kasvanut noin tuhannella jokaista minuuttia kohti.

OG pelaa todella hyvin. Se kasvattaa etumatkaansa ennestään. Nyt sillä on 13 tappoa ja kuuden tuhannen ero nettoarvossa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt