Fanit raivona ENCE-potkuista: ”Alamäki alkaa”, ”Miksi?”, ”Viimeinen asia johon halusin herätä”

Julkaistu:

ESPORTS
ENCEn CS-fanit ovat suhtautuneet sosiaalisessa mediassa pääosin kielteisesti ja tunteella tänään ilmoitettuun kokoonpanomuutokseen.
Suomen tunnetuin ja menestynein Counter-Strike-joukkue ENCE ilmoitti tänään korvaavansa Aleksi ”Aleksib” Virolaisen Miikka ”suNny” Kempillä.
Shokkiuutisesta on riittänyt keskustelua julkistuksen jälkeen. ENCEä on pääosin kritisoitu päätöksestä, sillä Virolainen on ollut tiimin pelinsisäinen johtaja. Rooli on pelin vaikein, eikä Suomesta löydy kuin muutama sen taitava pelaaja.

– Tää oli kyl viiminen asia mihin halusin herätä tänään.

– Haistakaa paska #AleksiTakas

– Tämä jää historian kirjoihin yhtenä kaikkien aikojen huonoimmista kokoonpanomuutoksista. Hyvää työtä.

– Miksi kerrotte tästä ennen Majoria?

– Siit se alamäki alkaa.
– Vi**u pitikö se nyt julkistaa, nyt tulee encen vastustajien kertoimet olemaan maassa...

– Itkistä. Ens viikolla berliiniin lähtö ja oon odottanu näitä majoreita kuin kuuta nousevaa. Vi**u että laittaa vihaksi saa**na

– Äijät pääs vi**u major finaaliin ja saivat hopeaa, voittivat astraliksen myöhemmin blast pro finaalissa ja mitä muuta vielä. Miksi vi**ssa pitää mennä vaihtamaan pelaajia tässä vaiheessa? Vi**MIKSI? Vain suomi skenessä.

– Toivottavasti ence nyt vielä jotenkin pärjää, koska olisi vi**n surullista ja perseestä että kaikkien aikojen parhaan suomitiimin tarina loppuis näin. Toivottavasti aleksi löytää kovan tiimin ja saa siellä vi**sti tulosta aikaan.

– Niinkuin joku randomi sanoi twitterissä: Tällä rosterivaihdolla on vain kaksi lopputulosta, joko encestä tulee vi**n hyvä tai helvetin huono. Ei ole siltä väliltä vaihtoehtoa

Osa kannattajista otti uutisen vastaan positiivisesti.

– Aleksi oli kyl ehottomast encen kovin keulakuva. Jotenki tietynlaine vibe lähti joukkueesta Aleksin lähettyä. Kaikkea hyvää ja menestystä kumminki joukkueelle jatkossakin.

– Itte kannustan tätä vaihtoa. Älkää liikaa kuunnelko kininää, tämmöstä se aina on kun pelaaja vaihtuu. Nyt vaan myllyttää.

– Pelaajat ja valmentajat vaihtuvat jatkuvalla syötöllä joka lajissa. Ei tässä pitäisi olla mitään erikoista.

– ENZE on isompi kuin yksi pelaaja.

Twitterissä on myös kyseenalaistettu Virolaisen sopimustilannetta ja ENCEn tiedotustapaa.

Pelaajat tekivät hiljattain uudet vuoden 2021 loppuun asti voimassa olevat sopimukset, joten Virolainen voi viettää vaihtopenkillä pidemmänkin ajan, jos ENCE ei pääse ostajaehdokkaan kanssa yhteisymmärrykseen hinnasta.

ENCE ei puhu Virolaisen kohdalla suoraan potkuista, mutta joukkue kuitenkin sanoo etsivänsä hänelle uutta osoitetta. Yle Urheilun toimittajan Teemu Tammilehdon mielestä ENCE ei välttämättä kerro koko totuutta tilanteesta.
Virolainen itse on kommentoinut tilannettaan Twitterissä, jossa hän on saanut runsaasti tsemppiviestejä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt