Potkut saanut ENCE-tähti: ”Tuli puskista ja loukkasi”

Julkaistu:

ESPORTS
Aleksi ”Aleksib” Virolainen kertoo Twitterissä potkujen loukanneen ja tulleen yllätyksenä.
Suomen tunnetuin ja maailmanlistalla neljäntenä oleva Counter-Strike-joukkue ENCE ilmoitti tänään korvaavansa pelinjohtajansa Aleksi ”Aleksib” Virolaisen maailmantähti Miikka ”suNny” Kempillä.

Shokkiuutinen yllätti fanit ja Twitterin perusteella myös Virolaisen, joka on nyt kommentoinut muutosta.
Virolainen kertoo uutisen tulleen täysin puskista ja satuttaneen häntä. Yhteistä aikaa joukkueen kanssa hän muistelee lämmöllä.

– Epäonnistumisista ja eri mielipiteistä huolimatta pysyimme oikealla polulla ja menestyimme. Rakensimme tämän joukkueen tyhjästä, Virolainen kirjoittaa Twitterissä.

Hän kertoo olevansa ylpeä saadessaan olla osa joukkuetta, joka nousi potentiaalisesta haastajasta maailman eliitin joukkoon.

Nyt kuitenkin matka päättyy. Ensi viikolla ENCEn osalta alkavassa Berliinin Major-turnauksessa Virolainen toivoo tiimin saavan pelin näyttämään helpolta vielä kerran.

– Mitä tulee tulevaisuuteeni, niin olen innokas jatkamaan pelaamista. Olen oppinut paljon, mitä haluan hyödyntää siinä mitä seuraavaksi tapahtuukaan. Olen avoin kansainvälisille tarjouksille.Virolainen on saanut Twitterissä runsaasti positiivista palautetta faneilta. ENCEn uusi pelaaja Miikka Kemppi on myös kommentoinut Virolaisen kirjoitusta.

– Löydät varmasti kovan tiimin, kirjoitti Kemppi sydämen kera.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt