Tällaisia ovat Dota-maailmanmestarien muhkeat sormukset – suomalaiset saivat vihdoin omansa

Julkaistu:

ESPORTS
Dota 2 -maailmanmestarit Jesse ”JerAx” Vainikka ja Topias ”Topson” Taavitsainen saivat tällä viikolla vihdoin vuoden 2018 mestaruussormukset.
Dota 2 -pelin maailmanmestaruuskisat vuonna 2018 voittanut OG-joukkue on vihdoin saanut käsiinsä kauan odottamansa mestaruussormukset. Pelijulkaisija Valve luovutti sormukset joukkueelle parhaillaan käynnissä olevien The International -MM-kisojen yhteydessä.

OG:ssa pelaavat suomalaisten Jesse ”JerAx” Vainikan ja Topias ”Topson” Taavitsaisen lisäksi ranskalainen Sébastien ”Ceb” Debs, australialainen Anathan ”ana” Pham ja tanskalainen Johan ”N0tail” Sundstein.OG voitti maailmanmestaruudesta viime elokuussa 11,2 miljoonaa dollaria, joka oli silloisella kurssilla noin 9,5 miljoonaa euroa. Voiton jälkeen Taavitsainen ja Vainikka saivat runsaasti huomiota Suomessa ja heidät kutsuttiin ensimmäisinä kilpapelaajina Linnan juhliin.
OG:n voittopotti on vielä sunnuntaihin asti kilpapelaamisen historian suurin. Sunnuntaina päättyvien MM-kisojen voittajajoukkue palkitaan vähintään 15,3 miljoonalla dollarilla (13,8 miljoonaa euroa), mutta summa voi vielä kasvaa suuremmaksi.

Oman mestaruussormuksensa on myös saanut Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen, joka voitti kisat vuonna 2017 osana Team Liquid -joukkuetta.

Tältä näyttävät vanhemmat TI-mestaruussormukset:


MM-kisoissa Vainikan ja Taavitsaisen edustama OG on jo edennyt kuuden parhaan joukkoon. Joukkue pelaa seuraavan kerran torstaina kello 16 Suomen aikaa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt