Migos-tähti laittaa rahaa kohuttuun pelitiimiin

Julkaistu:

ESPORTS
Migos-yhtyeen Offset on sijoittanut kohutiimi FaZe Claniin.
Suomessakin keikkailleen hiphop-trio Migosin räppäri Offset on sijoittanut pelitiimi FaZeen, uutisoi muun muassa DOT Esports.

FaZe ei ole kommentoinut investointiaan tarkemmin, mutta kumppanien on tarkoitus ainakin kasvattaa kilpapelaamisen tietoisuutta valtavirran keskuudessa.

Offset kommentoi tiedotteessa rakastavansa pelaamista ja esportsin olevan tulevaisutta. Tämän vuoksi hän haluaa olla osa yhtä maailman isoimmista organisaatioista.

Migos-trion jäsen Offset ei ole ensimmäinen räppäri, joka on innostunut esportsista. Lil Yachty on myös osa FaZea, kun taas Tory Lanez, Drake ja Wiz Khalifa ovat sijoittaneet eri tiimeihin.

Räppäri Cardi B:n kanssa naimissa oleva Offset on kertonut pelaavansa ainakin Call of Dutya ja EA:n eri urheilupelejä.FaZe on tunnettu muun muassa Call of Duty- ja Counter-Strike-joukkueista sekä useista menestyneistä Fortnite-pelaajista. Erityisesti Yhdysvalloissa suursuosiota nauttiva joukkue on pelikenttien lisäksi menestynyt tuotepuolella ja Youtube-brändinä.

FaZe on ollut viime kuukaudet otsikoissa pelimenestyksen sijaan Fortnite-tähtensä Turner ”Tfue” Tenneyn kanssa parhaillaan olevasta sopimusriidasta. Tenney on syyttänyt FaZea muun muassa laittomasta sopimuksesta ja rahojen viemisestä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt