Draamaa Dota 2:n MM-kisoissa: Urpalainen ulos, suomalaiskaksikko lohkovoittoon

Julkaistu:

DOTA 2
Suomalaiskaksikon tähdittämä kultajoukkue yllätti Dota 2:n MM-lohkovaiheessa. Vuoden 2017 maailmanmestarin Lasse Urpalaisen pelit päättyivät lohkovaiheeseen.
Dota 2:n Kiinassa pelattavat maailmanmestaruuskisat ovat edenneet pudotuspeleihin. The International -turnaukseen aloittaneesta 18 joukkueesta on jäljellä vielä 16.

Nelipäiväisen lohkovaiheen päätteeksi pudotuspelien ulkopuolelle jäivät Ninjas in Pyjamas sekä Chaos Esports Club, johon kuuluu vuoden 2017 maailmanmestari Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen. Molemmat joukkueet voittivat 16 pelatusta ottelusta vain 3.

Kesällä yllätyspotkut saaneen Urpalaisen uuden joukkueen tavoite oli päästä kahdeksan parhaan joukkoon.
Lohkovoittoihin ylsivät hallitseva maailmanmestari OG sekä viime vuoden hopeamitalisti PSG.LGD.

Jesse ”JerAx” Vainikan ja Topias ”Topson” Taavitsaisen edustama OG vei B-lohkon 14–2-tuloksella häviten vain yhden pelin sekä Na`Ville että Vici Gamingille. PSG.LGD voitti A-lohkon 13–3-tuloksella.

Erityisesti OG:n suoritukset lohkovaiheessa ovat yllättäneet monet. Tiimin ei uskottu taistelevan lohkovoitosta, mutta kultajoukkue todisti puolustavansa mestaruutta tosissaan. Yksikään joukkue ei ole vielä voittanut TI:tä kahdesti.

Lohkoissa toiseksi ylsivät ennakkosuosikkeihin kuuluvat Team Secret ja Vici Gaming. Kovin yllättäjä oli A-lohkossa kolmanneksi yltänyt Newbee, kun taas samassa lohkossa seitsemänneksi jääneen Team Liquidin suoritukset ovat olleet odotettua heikompia.

Lohkotulokset:Pudotuspelit alkavat tiistaiaamuna Suomen aikaa kello 6.00. OG pelaa paikasta kuuden parhaan joukkoon vasta keskiviikkoaamuna kello 5.00.

Ilta-Sanomat uutisoi pudotuspeleistä tarkemmin maanantain aikana.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt