Tältä näyttää ENCEn uudet CS-tarrat – odotettu Major-turnaus alkaa ensi viikolla

Julkaistu:

ENCE
Counter-Striken suurturnauksen lähestyessä pelaajien ja joukkueiden uudet tarrat on viimeinkin lisätty peliin.
Counter-Striken ykkösturnaus Major alkaa Berliinissä perjantaina 23. elokuuta. Miljoonan dollarin ja 24 joukkueen turnaus järjestetään nyt 15:ttä kertaa. Turnaukseen osallistuu suomalaisjoukkue ENCEn lisäksi Otto ”ottoNd” Sihvo, joka pelaa CR4ZY-joukkueessa.

Peliyhtiö Valve tuotteistaa CS:GO:n sisältöä turnausta varten tuomalla myyntiin joukkue- ja pelaajatarrat. Tarrat ovat pelin sisällä aseisiin kiinnitettäviä kosmeettisia esineitä.

Joukkuetarroja voi ostaa yksittäin, mutta pelaajien nimikirjoituksia pitää metsästää avaamalla niin sanottuja tarrakapseleita. Molempia tarroja on saatavilla normaalilla pinnalla, kiiltävänä (holo) tai metallisena (foil). Perusversiot ovat halvimpia, kiiltäväpintaiset maksavat jo moninkertaisesti ja metalliset ovat vielä niitäkin arvokkaampia.


Tarrat tulivat myyntiin keskiviikkona julkaistun päivityksen yhteydessä. Tarramyynti päättyy muutama päivä Majorin päätyttyä. Edelliskerroilla tarrapaketit ovat tulleet hurjaan aleen finaalipäivänä. Tarrojen myynneistä puolet menevät pelaajille ja tiimeille.
Major alkaa 23.–27. elokuuta pelattavalla ensimmäisellä vaiheella (New Challengers), jossa kilpailee 16 joukkuetta. Minor-turnauksista nousi mukaan 11 uutta joukkuetta, jotka ottavat mittaa viidestä vanhasta Major-nimestä.

Toinen vaihe on nimeltään New Legends, joka pelataan 28.8.–1.9. Toiseen vaiheeseen sai suoran paikan kevään Major-turnauksen pudotuspeleihin yltäneet kahdeksan joukkuetta. Hopealle viimeksi yltänyt ENCE on yksi kutsutuista joukkueista.

Kahdeksan joukkueen playoffit pelataan 5.–8. syyskuuta Mercedes-Benz Arenalla. Voittajajoukkue kuittaa voitosta puoli miljoonaa dollaria eli noin 440 000 euroa.Jos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt