Pelaaminen on entistä suositumpaa Suomessa – Assembly vastaa kysyntään uusilla laneilla, talvitapahtuma saa lisäpäivän

Julkaistu:

PELITAPAHTUMA
Assembly-tietokonefestivaali aloittaa yhteistyön GameXpon kanssa, kun marraskuussa messujen yhteyteen rakennetaan 750 tietokonepaikkaa harrastajille.
Telian omistama Assembly-tapahtuma on ilmoittanut laajentavansa tapahtumatarjontaansa. Perinteisten talvi- ja kesätapahtumien rinnalle tuodaan Assembly GameXpo.

Nimen mukaisesti uudet 750 paikkaiset lanit järjestetään GameXpon yhteydessä 15.–17. marraskuuta Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumassa järjestetään entistä enemmän esports-turnauksia, niin ammattilaisille kuin harrastelijoille.

GameXpo ei ole Assemblyille täysin uusi ympäristö: Assembly on aiempina vuosina järjestänyt messuilla eri kilpaturnauksia.


Assembly on lisäksi ilmoittanut tekevänsä ensi vuoden alkupuolella järjestettävästä Winter 2020 -tapahtumasta nelipäiväisen. Winterit ovat tähän mennessä kestäneet aina kolme päivää.

Tuleva talvitapahtuma on perinteisesti järjestetty helmikuun alussa MP-messujen yhteydessä, mutta nyt ajankohta siirtyy parilla viikolla myöhemmäksi. Uusi ajankohta on 20.–23. helmikuuta.

Edellisvuosien tapaan talvitapahtuma keskittyy enemmän pelaamiseen ja esportsiin. Kesätapahtuman tavoin myös tulevaan talvitapahtumaan rakennetaan entistä enemmän konepaikkoja – viimeksi niitä oli noin 2000.

Viime sunnuntaina päättynyt Summer 2019 -tapahtuma keräsi neljän päivän aikana Messukeskukseen yli 10 000 uniikkia kävijää. Tapahtumaan oli rakennettu peräti 4000 konepaikkaa, joka oli uusi ennätys.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt