Otto Sihvo ensimmäistä kertaa CS:n ykkösturnaukseen – legendaarisen ruotsalaistiimin hurja putki päättyi

Julkaistu:

CS:GO
Elokuun lopulla Berliinissä pelattava CS:n Major-turnaus vahvistui viikonloppuna yhdellä suomalaispelaajalla.
21-vuotias Otto ”ottoNd” Sihvo sijoittui viikonloppuna joukkueensa CR4ZYn kanssa toiseksi Counter-Striken suurturnauksen Majorin Euroopan-karsintaturnauksessa.

CR4ZY voitti viimeisessä ottelussa tanskalaisen North-joukkueen 2–0-tuloksella (16–7 Mirage, 16–6 Dust2).

Hopeasija toi eurooppalaiselle CR4ZYlle paikan elokuun lopulla Berliinissä pelattavaan Major-turnaukseen, joka on pelin suurin ja arvostetuin. Major-turnaus on Sihvolle uran ensimmäinen.

CR4ZYssä pelaa Sihvon lisäksi serbialaiset Nestor ”LETN1” Tanić ja Nemanja ”nexa” Isaković, liettualainen Rokas ”EspiranTo” Milasauskas sekä bosnialainen Nemanja ”huNter” Kovač.

Sihvon 1vs3-suoritus Northia vastaan ratkaisevassa ottelussa:Jos video ei näy yllä, katso se täältä.

Berliinissä pelatusta karsinnasta eteni CR4ZYn lisäksi jatkoon eurooppalaisjoukkue Mousesports. Kolmanneksi jääneellä Northilla on vielä yksi tilaisuus nousta Majoriin, kun joukkue sai paikan Play-In-loppukarsintaan.

Sihvon lisäksi karsintoihin osallistui suomalaispelaajista Jesse ”zehN” Linjala, joka pelaa NoChance-joukkueessa. NoChance voitti A-lohkon avausottelussa Mousesportsin, mutta hävisi voittajien ottelussa CR4ZYlle. Playoff-paikka jäi haaveeksi, kun Mousesports oli uudelleenkohtaamisessa niukasti parempi.Jos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.

Yksi karsinnoissa epäonnistuneista joukkueista oli ruotsalainen Fnatic. Kolme kertaa Majorit voittanut Fnatic jäi ensimmäistä kertaa Majorin ulkopuolelle, kun pelit päättyivät viikonloppuna neljänteen sijaan. Berliinin Major-turnaus on järjestyksessään pelin 15:s.


Miljoonan dollarin Major-turnaus pelataan Berliinissä 23.8.–8.9. Turnaukseen osallistuu 24 joukkuetta, joista yksi on suomalainen ENCE.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt