Jymy-yllätys: Fortniten superjulkkis jäi MM-kisojen ulkopuolelle

Julkaistu:

FORTNITE
Tyler ”Ninja” Blevins ei kilpaile heinäkuun lopulla pelattavissa Fortniten MM-kisoissa.
28-vuotias amerikkalainen Tyler ”Ninja” Blevins on maailman tunnetuimpia pelaajia, ellei jopa tunnetuin.

Fortnite-pelin kautta kymmeniä miljoonia faneja viime vuonna kerännyt Blevins koki viikonloppuna kovan pettymyksen, kun hän jäi MM-karsinnoissa ilman jatkopaikkaa.
Viikonloppuna pelattiin viimeinen parikarsinta, jossa Blevins jäi parinsa Malachi ”Reverse2k” Greine kanssa kauas kärkisijoista.

Blevins ja Greine pelasivat parhaiten kolmannessa parikarsinnassa, jossa he sijoittuivat seitsemänneksi. Jatkopaikka jäi silloin vain kahden pisteen päähän.

Soolokarsinnat päättyivät jo kaksi viikkoa sitten. Niissäkään hänen menestyksensä ei ollut kummoista. Vaikka Blevins ei kilpaile New Yorkissa, hän aikoo osallistua tapahtumaan.
Fortniten MM-kisat pelataan New Yorkissa 26.–28. heinäkuuta. Kisojen palkintopotti on yhteensä 26,5 miljoonaa euroa, joka jaetaan soolo- ja pariturnauksissa.

Sooloturnauksessa kilpailee 100 pelaajaa ja pariturnauksessa 50 paria. Sooloturnauksen voittaja palkitaan 2,6 miljoonalla eurolla.
Blevins ei ollut ainoa tunnettu pelaaja, joka jäi ilman jatkopaikkaa. Team Liquidin Jake ”Poach” Brumleve, Ryan ”Chap” Chaplo ja Thomas ”72hrs” Mulligan seuraavat kisoja niin ikään katsomon puolelta. FaZe Clanin tähtinimistä Dennis ”Cloak” Lepore ja Nick ”NICKMERCS” Kolcheff jäivät myös kisojen ulkopuolelle.

Suomalaispelaajista kisoihin ylsivät Helsinki REDS -joukkuetta edustava 21-vuotias Lassi ”BELAEU” Kallio sekä 15-vuotias Rasmus ”karhu” Mäkiniemi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt