Call of Duty -liigassa hurjat rahat: Los Angelesin kisapaikasta tarjottu yli 55 miljoonaa euroa

Julkaistu:

ESPORTS
Call of Dutyn kilpasarja muuttuu hurjasti tulevaisuudessa, kun tiimit sidotaan kaupunkeihin. Los Angelesin kisapaikasta käydään kovaa taistelua.
Call of Dutyn kilpasarja uudistuu näillä näkymin ensi vuonna, kun sarjassa kilpailevat joukkueet sidotaan jatkossa kaupunkeihin. Ensimmäiset vahvistetut kaupungit ovat New York, Pariisi, Toronto, Atlanta ja Dallas.

Liigapaikan hinta on noin 22 miljoonaa euroa, mutta joistakin kaupunkipaikoista maksetaan vielä enemmän. CoD-yhteisössä tunnettu sisäpiirivuotaja CoDBurner on kertonut Redditissä, että Los Angelesin liigapaikasta käydään hurjaa tarjouskilpailua.

CoDBurnerin mukaan Los Angelesin paikasta on tarjottu jo yli 55 miljoonaa euroa. Tiedossa ei kuitenkaan ole, mitkä joukkueet kilpailevat paikoista. Todennäköisesti nämä ovat 100 Thieves ja FaZe Clan, jotka ovat yhdistäneet brändinsä vahvasti kaupunkiin.

The Postin mukaan 100 Thieves, jonka yksi sijoittajista on räppäri Drake, hakee parhaillaan 22 miljoonan euron rahoitusta sijoittajilta. Tiimin arvo on The Postin lähteiden mukaan noin 130 miljoonaa euroa. Forbes arvioi joulukuussa tiimin olevan noin 79 miljoonan arvoinen.
Activision Blizzard esittelee lisää COD-liigajoukkueita kuluvan vuoden aikana. Liigan on tarkoitus alkaa ensi vuonna, mutta asiaa ei ole vielä vahvistettu.

Tällä hetkellä CoDin oma kilpasarja on Call of Duty World League (CWL), joka koostuu liigasta sekä erillisistä turnauksista. Sarjaan voi nousta kuka tahansa oman joukkueen kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt