Suomalaispelaajat juhlivat PUBGissa – hallitseva mestari ENCE konttaa

Julkaistu:

PUBG
PUBGin Euroopan-liigan kärkikolmikosta löytyy kolme suomalaispelaajaa, kun kesäkautta on pelattu puolet.
PlayerUnknown’s Battlegrounds -selviytymispelin Euroopan-huippusarjan kesäkausi on edennyt puoliväliin. Sarjaa johtaa venäläinen Natus Vincere, jolla on 48 pelatun ottelun jälkeen 387 pistettä. Na`Vi on voittanut kymmenen ottelua.

Toisena sarjassa on 372 pisteellä FaZe Clan, jossa pelaa suomalainen Anssi ”mxey” Pekkonen. FaZe on voittanut seitsemän ottelua.

Kolmas on veljesten Samu ”Sambty” Kauppisen ja Jere ”Jembty” Kauppisen edustama Team Liquid. Eurooppalaisjoukkueella on 367 pistettä.
PEL-liigan hallitseva mestari on suomalainen ENCE, jolla on ollut hyvin vaikea kausi tähän mennessä. ENCE on vasta sijalla kymmenen 245 pisteellä.

Sarjan toinen täysin suomalaisjoukkue Winstrike on yhden sijan ENCEä korkeamalla. Winstriken pistesaldo on 251.


Sarjassa saa pisteitä saa loppusijoituksesta ja yhden pisteen arvoisista tapoista. PEL-ottelut pelataan Berliinissä sijaitsevalla studiolla perjantaista sunnuntaihin.
Toinen kausi päättyy sunnuntaina 7. heinäkuuta. Vajaan 310 000 euron potista voittaja kuittaa noin 88 000 euroa.

Viisi parasta joukkuetta saavat paikan heinäkuun lopulla pelattavaan kansainväliseen GLL-huiipputurnaukseen. Sarjan neljä heikoimmin pärjännyttä joukkuetta joutuvat kauden päätteeksi karsintoihin alemman tason parhaita joukkueita vastaan.

ENCEssä pelaavat Miika ”miikaz” Kinnunen, Aki ”TRYFFELI” Minkkinen, Miro ”Rustanmar” Ruotsi ja Saku ”SKUIJKE” Sajakoski. Winstrikea edustavat puolestaan Joona ”NOOKIE” Närvänen, Teemu ”Teme” Kokko, Joonas ”Jorzki” Permanto ja Olli ”Tiikzu” Saarikoski.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt