Suomalaishuipun karu kohtalo: Lopetti päivätyöt – joutui vilttiketjuun

Julkaistu:

ESPORTS
32-vuotias Niklas ”Willkey” Ojalainen jätti maaliskuussa päivätyönsä keskittyäkseen pelaamiseen täysillä. Nyt hän etsii uutta tiimiä tai työroolia, kun tiimi siirsi hänet yllättäen vilttiketjuun.
Rainbow Six: Siege -ammattilaisen Niklas ”Willkey” Ojalaisen, 32, ura pääosin suomalaisessa Mousesports-joukkueessa on päättymässä.

Tiimi kertoi Twitterissä siirtävänsä Ojalaisen vilttiketjuun, mikä tarkoittaa esportsissa yleensä joutenoloa tai tulossa olevia potkuja. Ojalaisen sopimus on toistaiseksi voimassa.

Ojalainen kertoo Twitterissä olevansa halukas jatkamaan peliuraansa ja olevansa avoinna kaikenlaisille tarjouksille esimerkiksi valmennuspuolella.Ojalainen ehti pelata saksalaisen Mousesports-organisaation alla vain reilut kolme kuukautta. Aiemmin ENCEä edustanut joukkue liittyi Mousesportsiin helmikuussa.

Maaliskuussa Ojalainen kertoi IS:lle lopettaneensa päivätyöt voidakseen keskittyä pelaamiseen täysillä. Veteraanipelaajan uran suurin saavutus on ENCEn kanssa loppuvuodesta 2017 voitettu Pro-liigamestaruus.
Mousesportsissa pelaavat suomalaiset Jouni ”Bounssi” Salo, Ville ”SHA77E” Palola, Alex ”SlebbeN” Nordlund sekä belgialainen Santino ”Gomfi” de Meulenaere. Joukkue on mukana pelin Euroopan-ammattilaissarjassa, jossa se sijoittui viime kaudella alle odotusten kuudenneksi.

Ojalaisen korvaavasta pelaajasta ei ole vielä tietoa, mutta G2 Esportsista viime viikolla potkut saanut Joonas ”jNszki” Savolainen on lisätty joukkueen ESL-profiiliin.

Ojalaisen kanssa samassa tilanteessa on niin ikään Mousesportsia edustava Counter-Strike-pelaaja Miikka ”suNny” Kemppi, joka on ollut sivussa helmikuusta lähtien.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt