Huipputiimin pelitaloon ilmestyi jotain ennennäkemätöntä – tuoko edun kilpailijoihin nähden?

Julkaistu:

ESPORTS
100 Thievesin uudistetun pelitalon erikoinen viritys on ainoa laatuaan.
Yhdysvaltalainen pelitiimi 100 Thieves on esitellyt League of Legends -joukkueensa uudistetun pelitalon, josta löytyy erikoinen viritys.

Talon esittelyvideolla tiimin toimitusjohtaja ja omistaja Matt ”Nadeshot” Haag kertoo joukkueen rakennuttaneen harjoittelutilan vastaavaksi kuin LCS-liigan lava, jotta peliolosuhteet olisivat vastaavat kuin liigaotteluissa.

Harjoittelutila on jopa valaistu samalla tavalla kuin LCS:n lava. Haag ja tiimi uskovat uuden tilan auttavan tiimiä pärjäämään paremmin pian alkavalla kesäkaudella. Haagin mukaan vastaavaa viritystä ei löydy miltään muulta tiimiltä.

Kolmikerroksisesta talossa on harjoittelutilojen lisäksi tilat videotuotantoa varten, erilaisia työtiloja ja rentoutumistapoja, kaksi keittiötä sekä iso olohuone.

Tältä näyttää 100 Thivesin pelitalo:100 Thieves on yksi LCS-liigan kymmenestä joukkueesta. Joukkue voitti ensimmäisen kauden runkosarjan reilu vuosi sitten, mutta on sen jälkeen jäänyt kärkinimien kelkasta. Viimeisimmällä liigakaudella 100 Thieves jäi runkosarjan viimeiseksi 4–14-tuloksella.

LoLin lisäksi Call of Dutyssa menestyneen 100 Thievesin taustalla on muun muassa rap-artisti Drake, joka lähti sijoittajaksi joulukuussa yhdessä musiikkimanageri Scooter Braunin kanssa. NBA-seura Cleveland Cavaliersin pääomistaja Dan Gilbert on myös mukana tiimin toiminnassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt