Fortnite-tähden tilitys sopimusriidasta keräsi miljoonayleisön – tiimipomo jyrähti takaisin: ”Muutin hänen elämänsä”

Julkaistu:

FORTNITE
21-vuotiaan Turner ”Tfue” Tenneyn ja FaZe-joukkueen välinen kiista sai uuden käänteen.
Fortnite-supertähti Turner ”Tfue” Tenney, 21, on ilmiriidoissa tiiminsä FaZe Clanin kanssa. Tenney haastoi FaZen hiljattain oikeuteen, jotta hän pääsisi eroon reilun vuoden vanhasta sopimuksestaan.
Riidasta on riittänyt keskustelua, mutta Tenney piti suunsa kiinni ensimmäisen vuorokauden. Suomen aikaa keskiviikon ja torstaina välisenä yönä hän latasi Youtubeen kaksiminuuttisen videon, jossa hän kertoo tapahtuman taustoja.

Videon Tenney aloittaa kertomalla poistavansa alkoholiin ja uhkapelaamiseen liittyvät kohdat haasteessa, koska kiistassa on kyse vain hänen pelaajasopimuksestaan. Siitä hän on yrittänyt päästä eroon kuukausia.

– Minun ei olisi pitänyt koskaan allekirjoittaa sitä kolmen vuoden sopimusta. Sopimuksen yksityiskohdat ovat eriskummallisia ja ihan päin v***ua. Sopimus oikeuttaa FaZen viemään pääosan tuloistani milloin tahansa tämän kolmen vuoden aikana, tilittää Tenney.


Tenney haluaa tapauksellaan parantaa esports-kentän tilannetta kokonaisuudessaan. Tennenyn mukaan nuoria riistetään jatkuvasti vastaavilla ryöstösopimuksilla.

– En voi kertoa sopimuksen yksityiskohtia, joten FaZe Clan, pliis julkaiskaa sopimus julkisesti. Antakaa minun näyttää ihmisille totuus, että mitä sopimuksessa on. Siinä kaikki.

Tenney lopettaa videon kehottamalla ihmisiä keskustelemaan aiheesta aihesanalla #ReleaseTheContract [julkaiskaa sopimus]. Aihesana nousi Twitterin trendaavat-listalle ainakin Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

Tenneyn video tilanteesta:


”V***u minä autoin häntä ja muutin hänen elämänsä”

FaZe ei ole vielä julkisesti vastannut Tenneyn videon kommentteihin, mutta FaZe-omistaja Ricky Banks on sen sijaan jatkanut avautumistaan Twitterissä.

Banks twiittasi videon julkaisun jälkeen, että FaZe aikoo julkaista sopimuksen. Banksin mukaan tiimi ja Tenney ovat koittaneet jo pidemmän aikaa päästä sopuun sopimuksesta, mutta tuloksetta.Toisessa twiittissä Banks kertoo olevansa vihainen Tenneylle, koska tämä haluaa jättää FaZen. Tenneyn suosio räjähti heti sen jälkeen, kun hän liittyi FaZeen huhtikuussa 2018.

– V***u minä autoin häntä ja muutin hänen elämänsä. Voin vähintään vaatia hieman lojaalisuutta minulle ja tiimille, joka antoi hänelle tilaisuuden. [...] FaZe on parasta hänelle, twiittasi Banks.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt