Uusi CS-kartta raivostutti ammattilaiset, huippunimi latasi suorat sanat: ”Kamala katsoa ja vielä tyhmempi pelata”

Julkaistu:

CS:GO
CS-turnauksiin mukaan noussut uusi kartta de_vertigo ei ole esimerkiksi Fernando ”fer” Alvarengan mieleen.
Counter-Striken kilpailullinen puoli mullistui rajusti maaliskuussa, kun pelijulkaisija Valve ilmoitti yllättävästä karttavaihdoksesta. De_cache-kartta siirrettiin sivuun, kun tilalle nostettiin uudistettu de_vertigo.
Vertigoa ei ole koskaan aiemmin peluutettu turnauksissa, joten muutoksesta on riittänyt keskustelua. Huipputiimit ovat tähän mennessä vältelleet karttaa muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta.

Yksi harvoista aivan huippujoukkueiden välisistä Vertigo-peleistä nähtiin viime viikolla, kun brasilialaisjoukkue MIBR otti mittaa amerikkalaisesta Team Liquidista. MIBR on maailmanlistan kahdeksas, Liquid toinen.

Liquid voitti ottelun 16–11-tuloksella. Ottelun taso oli kaukana normaalista, kun joukkueet eivät selvästikään tienneet, miten karttaa tulisi pelata.

– Vertigo on hirveämpää kuin paska. Sitä on niin kamala katsoa ja vielä tyhmempi pelata, twiittasi MIBRin Fernando ”fer” Alvarenga ottelun jälkeen.
Alvarengan twiittiin vastasi muun muassa Team Vitalityn ranskalaispelaaja Dan ”apEX” Madesclaire, joka viittasi vastauksellaan kartan pyörivän poliiseina pelattaessa vain yhden taktiikan ympärillä. Madesclairen mielestä poliisit voivat käytännössä vain yrittää saada pommipaikka A:n haltuun, kun pommi on viritetty.
Liquidin ja MIBRin välinen Vertigo-ottelu:Alvarengan lisäksi kartan on lytännyt hiljattain OpTic Gamingin Mathias ”MSL” Lauridsen, joka totesi sen olevan sopimaton kilpailulliseen pelaamiseen. Lauridsenin mukaan Vertigossa pommi viritetään joka kierros, mikä ei ole normaalia CS:ää.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt