Änärin maailmanmestari Erik Tammenpää puolustamaan MM-kultaa – myös toinen suomalainen nähdään Las Vegasissa

Julkaistu:

NHL
Erik ”EKI” Tammenpää ja Hannes ”Hansulinho” Kettunen kilpailevat NHL-pelin maailmanmestaruudesta 18. kesäkuuta Las Vegasissa.
NHL-pelisarjan MM-kisojen ensimmäiset kaksi osallistujaa ratkottiin viikonloppuna Tukholmassa, kun Euroopan-karsinta huipentui kahdeksan pelaajan turnaukseen.

Kahdeksasta osallistujasta peräti seitsemän oli suomalaisia, joten ennakkoon oli varmaa, että vähintään yksi suomalaispelaaja nähdään kesäkuussa Las Vegasissa. Jatkoon eteni lopulta kaksi suomalaista.

Hallitseva maailmanmestari Erik ”EKI” Tammenpää juhli Tukholmassa voittoa toista kertaa peräkkäin. Tammenpää voitti 2-0-sarjavoitoilla Risto ”Dominointi” Järven, Kristian ”kriketsi17” Veijolan sekä Hannes ”Hansulinho” Kettusen.

– En oikein tiedä mitä ajatella juuri nyt. Pää on aivan tyhjä. Kova työ on tuottanut tulosta, ja se on paras tunne mitä voi olla, Tammenpää kommentoi suoritustaan NHL:lle.

Eki voittaa Euroopan-karsinnan:Jos video ei näy yllä, katso se täältä.

Tammenpään lisäksi Las Vegasiin matkaa moninkertainen Suomen mestari Kettunen, joka varmisti paikkansa kisoihin voitettuaan välierissä SM-hopeamitalisti Paul ”Pleemaker” Arontien. Kettusen ja Arontien välisen paras kolmesta -sarjan ratkaiseva peli päättyi Kettusen 8–0-murskavoittoon.

– Onhan tämä unelmien täyttymys. Osallistuin vuonna 2013 NHL Virgin Gaming Championship -turnaukseen ja sijoituin kolmanneksi. Nyt on taas aika esitellä taitojaan. Olen varmasti maailman onnellisin mies tällä hetkellä, kommentoi Kettunen jatkopaikkaa NHL:n haastattelussa.Tukholmassa kilpailivat Kettusen, Tammenpään, Veijolan, Järven ja Arontien lisäksi Joonas ”SUPERVIRTA” Virta, Saku ”Sagee95” Björn sekä itävaltalainen Christoph ”Eilung” Eilenberg.
MM-finaali järjestetään NHL:n vuosigaalan yhteydessä Las Vegasissa 18. kesäkuuta. Maailmanmestaruudesta ja 45 000 pääpalkinnosta kilpailee kuusi pelaajaa.

Karsintavoitosta Tammenpää kuittasi 4500 euroa sekä suoran välieräpaikan MM-kisoissa. Kettunen kilpailee välieräpaikasta Kanadan ja Yhdysvaltojen karsinnoissa toiseksi sijoittuneita vastaan.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt