Änärin finaalissa vähintään yksi suomalainen – näin seuraat viikonlopun MM-karsintaa

Julkaistu:

ESPORTS
NHL-pelin MM-kisat pelataan 18. kesäkuuta. Finaaleissa nähdään vähintään yksi suomalaispelaaja.
NHL-pelisarjan viralliset MM-kisat huipentuvat kesäkuussa Las Vegasiin. Toista kertaa järjestettävien MM-kisojen finaalit pelataan 18. kesäkuuta eli päivää ennen NHL:n vuosigaalaa.

Las Vegasissa voitosta pelaa pelaa kaksi amerikkalaista, kaksi kanadalaista ja kaksi eurooppalaista. Euroopan-karsintafinaalit pelataan lauantaina 18. toukokuuta kahdeksan pelaajan voimin Tukholmassa.

Ruotsiin matkaa seitsemän suomalaispelaajaa sekä itävaltalainen Christoph ”Eilung” Eilenberg. Suomalaispelaajista mukana ovat hallitseva maailmanmestari Erik ”EKI” Tammenpää, Hannes ”Hansulinho” Kettunen, Joonas ”SUPERVIRTA” Virta, Saku ”Sagee95” Björn, Kristian ”kriketsi17” Veijola, Risto ”Dominointi” Järvi ja Paul ”Pleemaker” Arontie.

Turnauksen aikataulua tai formaattia ei ole vielä kerrottu. Otteluiden odotetaan alkavan puolenpäivän aikoihin.

Koska karsinnoissa on tarjolla kaksi jatkopaikkaa ja kilpailemassa seitsemän suomalaispelaajaa, Las Vegasissa nähdään varmasti toista vuotta peräkkäin suomalaisväriä. MM-kisojen palkintopotti on noin 89 000 euroa, josta voittajan osuus on puolet.

Karsintoja voi seurata englanniksi NHL:n Twitch-kanavalta:Jos lähetys ei näy yllä, katso sitä täältä.

Pelaajat ovat koonneet oman unelmajoukkueensa 280 NHL-pelaajan joukosta. Joukkue koostuu 25 pelaajasta (12 hyökkääjää, 6 puolustajaa, 2 maalivahtia ja 5 vapaavalintaista hyökkääjää/puolustajaa).

Pelaajat ovat rakentaneet joukkueensa valintatilaisuudessa, jossa pelaajia on valittu vuorotellen. Kaukalossa ei nähdä useampaa Ovetshkinia, McDavidia tai Crosbya, sillä jokainen pelaaja on ollut valittavissa vain kerran.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt