Zachary, 25, on tunnettu esports-tähti ja cosplay-harrastaja – tällaisista kuvista 1300 ihmistä maksaa kuukausittain

Julkaistu:

ESPORTS
25-vuotias Zachary Scuderi on menestynyt kilpapelaaja. Pelaamisen vastapainoksi hän harrastaa cosplayta.
League of Legends -ammattilainen Zachary ”Sneaky” Scuderi on yksi pelin tunnetuimpia yhdysvaltalaispelaajia.

25-vuotias Scuderi on voittanut pelin Pohjois-Amerikan huippuliigan LCS:n kahdesti. Scuderi on edustanut amerikkalaista Cloud9-joukkuetta toukokuusta 2013 lähtien. C9:n pelit viimeisimmällä LCS-kaudella päättyivät välieriin.

Pelaamisen vastapainoksi Scuderi on löytänyt mieleisensä harrastuksen: cosplayn, jossa pukeudutaan erilaisiksi hahmoiksi elokuva-, sarjakuva- ja pelimaailmasta.

Scuderi on harrastanut cosplayta jo muutaman vuoden. Ensimmäiset kuvat hän on jakanut seuraajilleen vuoden 2017 loppupuolella. Laittautumisessa häntä auttaa tyttöystävä.

Scuderi on myös onnistunut lyömään rahoiksi harrastuksellaan. Hänellä on oma sivu Patreonissa, jossa käyttäjät voivat tukea sisällöntuottajia eri tilauspaketeilla. Scuderilla on tällä hetkellä 1306 tukijaa, jotka maksavat hänelle kuukausittain 2–50 dollaria.
Halvimmalla kahden dollarin paketilla voi äänestää tulevia cosplayta, mutta kymmenellä dollarilla saa vain tilaajille tarkoitetun kuvapaketin itselleen. 25–50 dollaria maksavilla paketeilla saa fyysiset kopiot kuvista. Pääosa tilaajista tukee Scuderia todennäköisesti vähintään 10 dollarilla kuukausittain.

25-vuotiaalla Scuderilla on Instagramissa 171 000 fania, Twitterissä 717 000 seuraajaa ja Youtubessa 400 000 tilaajaa. Twitchissä hänen suoria pelilähetyksiä odottaa 1,4 miljoonaa fania. Hänen Twitch-kanavaa on katsottu lähes 100 miljoonaa kertaa.


Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt