Maailman paras CS-joukkue suli täysin – 18 turnauksen mitaliputki poikki

Julkaistu:

CS:GO
Counter-Striken ykkösnimi Astralis suli pahasti Miamissa pelatussa BLAST-turnauksessa.
Vuoden toinen BLAST Pro Series -turnaus pelattiin viikonloppuna Miamissa, jossa kuusi Counter-Strike-joukkuetta kisasi 225 000 euron palkintopotista.

Mestaruudesta pelasivat maailman ykkösjoukkue Astralis, ykköshaastajat Team Liquid ja Natus Vincere, kärkikymmenikön vakionimet FaZe Clan ja MIBR sekä kokoonpanoa juuri muuttanut Cloud9.

Viikonlopun suurin yllättäjä – ei positiivisessa mielessä – oli Astralis, joka oli voittanut kaksi edellistä BLAST-turnausta. Miamissa tanskalaisjoukkue jäi viidenneksi voitettuaan vain Cloud9:n ja Na`Vin. Maailman ykkösjoukkue hävisi niukasti Liquidille (14–16 overpass), mutta sai kunnolla selkäänsä FaZelta (5–16 dust2) ja MIBRiltä (2–16 overpass).

Astralis jäi ensimmäistä kertaa neljän parhaan ulkopuolelle sitten helmikuun 2018 ja StarLadder-turnauksen. Vajaan 14 kuukauden aikana tanskalaiset ylsivät neljän parhaan joukkoon 18 peräkkäisessä turnauksessa.

– Tämä päivä vain tuntui pahalta. Teimme mitä pystyimme noustaksemme, mutta se ei toiminut, tiivisti Astralis-kapteeni Lukas ”gla1ve” Rossander joukkueen suorituksen pelien päätteeksi.
Astraliksen sulamisen seurauksena kaikki lohkovaiheen ottelut voittaneen Team Liquidin odotettiin juhlivan mestaruutta, mutta toisin kävi. Amerikkalaisjoukkue hävisi finaalissa FaZe Clanille suoraan kahdessa kartassa (6–16 mirage, 12–16 dust2).

FaZelle turnausvoitto oli vuoden toinen: Joukkue oli juhlinut voittoa edellisen kerran tammikuun lopulla pelatussa ELEAGUE-turnauksessa.

Jos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.

Seuraavat BLAST-turnaukset pelataan 10.–11. toukokuuta Madridissa ja 12.–13. heinäkuuta Los Angelesissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt