The Weeknd yllätti: Seuraa Draken jalanjälkiä esportsiin

Julkaistu:

ESPORTS
Abel Tesfaye, joka tunnetaan paremmin taiteilijanimellä The Weeknd, on sijoittanut esports-joukkueiden taustayhtiöön.
Grammy-palkittu kanadalainen pop- ja R&B-artisti The Weeknd, oikealta nimeltä Abel Tesfaye, on sijoittanut kanadalaiseen esports-toimijaan OverActive Mediaan.

OverActive Media pyörittää Overwatch-pelin huippujoukkuetta Toronto Defiantia sekä Splyce-organisaatiota, joka kilpailee muun muassa Call of Dutyn ja League of Legendsin ykkössarjoissa.
Tiedotteen mukaan Tesfaye on sijoittanut OverActive Mediaan ja kuuluu nyt sen omistajiin. Tesfaye on myös yrityksen ensimmäinen brändilähettiläs. Yhteistyökuviota 29-vuotias kanadalainen kuvailee poikkeukselliseksi.

Kolmella Grammy-palkinnolla palkittu Tesfaye on Torontosta, jota hän on tuonut useasti esille musiikissaan ja sosiaalisessa mediassa. Tiedotteessa esports-faniksi itseään kutsuva Tesfaye lupaa mielenkiintoisia aikoja Defiant-faneille.

Kanadalaisartistin suurimpia hittejä ovat The Hills, Can’t Feel My Face sekä Starboy, jotka kaikki ovat olleet Billboardin Hot 100 -listan kärjessä.Tesfaye ei ole ensimmäinen musiikkimaailman supertähti, joka näkee esportsissa potentiaalia. Aiemmin sijoittamaan on lähtenyt muun muassa maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Drake eli Aubrey Graham.

Graham sijoitti yhdessä musiikkimanageri Scooter Braunin kanssa 100 Thieves -joukkueeseen loppusyksystä 2018. Muita esportsiin sijoittaneita muusikoita tai yhtyeitä ovat esimerkiksi EDM-artisti Steve Aoki sekä rock-yhtyeet Imagine Dragons ja Linkin Park.

Aoki ja Imagine Dragons ovat sijoittaneet yhdysvaltalaiseen Rogue-tiimiin. Linkin Parkin perustama sijoitusyhtiö on puolestaan sijoittanut vuonna 2015 Immortals-joukkueeseen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt