Team Liquid -joukkueen Fortnite-tähti Ryan ”Chap” Chaplo latasi konsolipelaajille täyden laidallisen – ”ostakaa v***u tietokone tai olkaa hiljaa” - Esports - Ilta-Sanomat

Fortnite-tähti latasi konsolipelaajille täyslaidallisen: ”Olette kusessa, joten luovuttakaa jo”

Ryan ”Chap” Chaplo edustaa Team Liquid -joukkuetta Fortnitessa. Hän on yksi eniten palkintorahaa voittaneista pelaajista.

Julkaistu: 10.4.2019 16:00

Fortniten huippunimi Ryan Chaplo ei usko konsolipelaajien karsivan kesällä pelattaviin rahakkaisiin MM-kisoihin.

Team Liquid -joukkuetta edustava amerikkalainen Fortnite-pelaaja Ryan ”Chap” Chaplo ei usko konsolipelaajien pääsevän heinäkuussa pelattaviin 26,5 miljoonan euron MM-kisoihin.

– Milloin konsolipelaaja on päässyt sadan parhaan joukkoon karsinnoissa? He eivät tule karsiutumaan – unohtakaa se ajatus, latasi Chaplo suorassa lähetyksessä.

Chaplon mielestä konsolipelaajien lähtökohdat ovat paljon huonommat, sillä peli ei pyöri konsoleilla yhtä sulavasti kuin tehokkaalla tietokoneella. Myös motion blur eli liike-epäterävyys vaikeuttaa pelaamiseen huomattavasti.

Menestyneimmät pädiohjaimella pelaavat kuten Ghostin Aydan ”Aydan” Conrad ovat pelanneet turnauksissa tietokoneella, jolloin he ovat lähtökohtaisesti samalla viivalla hiirellä ja näppäimistöllä pelaavien kanssa, muistutti Chaplo.

– Olette kusessa, joten luovuttakaa jo. Älkää suuttuko siitä, että pc-pelaajalla on etulyöntiasema, vaan ostakaa v***u tietokone tai olkaa hiljaa, niin se vain menee.

Jos video ei näy yllä, katso se täältä.

Tällä viikolla alkavissa MM-karsinnoissa Chaplo kilpailee yksin sekä tiimikaverin Jake ”POACH” Brumleven kanssa.

Brumleve on viidenneksi eniten palkintorahaa voittanut Fortnite-pelaaja 289 000 eurolla. Chaplon voittamat noin 213 000 euroa riittävät kymmenenteen sijaan.

Tulokuningas on tällä hetkellä Timothy ”Bizzle” Miller 448 000 eurolla ennen Turner ”Tfue” Tenneytä, joka on voittanut vajaat 437 000 euroa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?