Suomalainen CS-liiga hankki tähtitubettajat keulilleen – ”Nyt jos koskaan on se hetki, kun...”

Julkaistu:

ESPORTS
Tubetähdet Jaakko Parkkali ja Eetu Pesonen vahvistavat Telia Esports Seriesin studiotiimiä.
Telian odotettu esports-liiga alkaa loppukuusta, kun Counter-Strikea voi seurata perjantai-iltaisin suorana Subilta. Kahdeksan joukkueen sarjassa kilpailevat esimerkiksi Suomen ykkösnimi ENCE, SJ Gaming, Helsinki REDS sekä uusi haastaja KOVA Esports.

Tv-lähetyksiä varten studiotiimiin on palkattu erityisesti nuorille tuttuja viihdekasvoja. Studiossa keskustelua pitää yllä tubetähti Jaakko Parkkali, jolla on Youtubessa yli 175 000 tilaajaa ja Instagramissa 157 000 seuraajaa.
Tiimejä ja pelaajia katsojille tuo tutuksi Eetu ”eeddspeaks” Pesonen, jolla on lähes 200 000 Instagram-fania ja 302 000 tilaajaa Youtubessa. Pesonen on tunnettu CS-fani.

– Nyt jos koskaan on se hetki, kun kilpapelaamisesta on tulossa koko kansan laji, jota jännätä lasten ja vaarien kanssa. Odotan myös innolla, että miten suomalaiset nälkäiset nuoret joukkueet pärjäävät tässä liigassa, yllätyksiä tullaan varmasti näkemään, kommentoi Pesonen tiedotteessa.

CS-liigassa jaossa 40 000 euroa

Telia Esports Seriesin ensimmäisellä kaudella pelataan CS:n lisäksi Arena of Valor -mobiilipeliä, jossa on jaossa 10 000 euroa. CS-liigassa kisataan 40 000 euron potista.

Suorat tv-lähetykset alkavat Subilla perjantaina 26. huhtikuuta kello 21. Selostamossa kuullaan Ylen lähetyksistä tuttua tutkaparia Teemu ”wabbit” Hiilistä ja Juha ”aNGeldusT” Kurppaa, joiden rinnalla nähdään Overwatch-selostajana tunnettu Tomi ”Tombha” Rinne.

Subin lisäksi pelejä voi seurata Mtv-palvelusta, jonka kautta näytetään tiistaisin pelattavat kolme liigaottelua.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt