Vain 13-vuotiaalle Fortnite-pelaajalle huippusopimus – sai heti 170 000 Instagram-fania

Julkaistu:

FORTNITE
13-vuotias yhdysvaltalainen Fortnite-pelaaja Patrick eli ”H1ghsky1” edustaa suosittua FaZe Clan -joukkuetta.
Kilpapelaamisen tunnetuimpiin joukkueisiin kuuluva FaZe Clan on vahvistanut Fortnite-kokoonpanoaan. Tiimi on ilmoittanut 13-vuotiaan yhdysvaltalaisnuoren Patrickin edustavan jatkossa FaZea.

H1ghsky1-nimellä pelaava Patrick, jonka sukunimeä ei ole syystä tai toisesta kerrottu julkisuuteen, on huippunimiä pursuilevan FaZen nuorin pelaaja. Kymmenen pelaajan kokoonpanosta tunnetuimmat nimet ovat suuria summia voittaneet Turner ”Tfue” Tenney ja Dennis ”Cloakzy” Lepore.

Patrick täyttää 14 vuotta 1. heinäkuuta. Hän on jo nyt tarpeeksi vanha osallistumaan huhtikuussa alkaviin Fortniten 26,5 miljoonan euron MM-karsintoihin, joissa alaikäraja on 13 vuotta.
FaZe-fanit ovat ottaneet Patrickin avoin sylin vastaan. Vastaperustetulla Instagram-tilillä on jo huimat 170 000 seuraajaa.

Twitchissä nuorukainen sai FaZe-sopimuksen jälkeen kymmeniä tuhansia uusia seuraajia. Suoria lähetyksiä odottaa huimat 210 000 fania.

Youtubessa Patrick on kerännyt puolessatoista vuodessa yli 240 000 tilaajaa ja kymmenen miljoonaa näyttökertaa. Seuraajista kolmannes on tullut sen jälkeen, kun FaZe-sopimus julkistettiin.

– Iällä tai numeroilla ei ole väliä. Jos olet taitava ja lahjakas, niin FaZe haluaa sinut. Motivaatio ja taitojen todistaminen vie eteenpäin. Grindaa ahkerasti, kommentoi FaZe-pelaaja Kerry ”Mew” Nguyen uutta pelaajaa Twitterissä.
Call of Dutyn kautta supertunnetuksi noussut FaZe on vuosien aikana menestynyt lisäksi muun muassa Counter-Strikessa. Tiimillä on pelaajien lisäksi striimaajia ja tubettajia. FaZeen liittyvät henkilöt keräävät yleensä nopeasti suuria seuraajamääriä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt