PUBGin huippusarjalle hieno startti – ENCE johtaa, kaikki suomalaiset kärkikymmenikössä

Julkaistu:

ESPORTS
Suomalainen ENCE johtaa PUBGin uutta huippusarjaa ensimmäisen viikon jälkeen.
PlayerUnknown’s Battlegrounds -selviytymispelin uusi Euroopan-huippusarja (PEL) alkoi torstaina Berliinissä.

16 joukkueen sarjassa kilpailevat täysin suomalaisten ENCEn ja Winstriken lisäksi suomalaisvahvisteiset Team Liquid ja FaZe Clan. Avausviikolla pelattiin viisi karttaa per päivä eli yhteensä 20.

Neljän päivän jälkeen sarjataulukon kärjessä ovat 162 pisteellä ENCE ja G2 Esports. ENCE on virallisesti ykkönen, koska suomalaiset ovat saaneet enemmän pisteitä tapoista.

ENCE ylsi torstaina kaksi kertaa toiseksi ja voitti yhden pelin perjantaina. Sunnuntaina ENCE voitti peräti kaksi peliä.Sarjan toinen täysin suomalainen joukkue Winstrike on sijalla seitsemän 123 pisteellä. Jere ”Jembty” Kauppisen ja Samu ”Sambty” Kauppisen edustama Liquid on kuudentena 131 pisteellä. FaZe Clan ja Anssi ”mxey” Pekkonen ovat yhdeksännellä sijalla.

ENCEssä pelaavat Miika ”miikaz” Kinnunen, Aki ”TRYFFELI” Minkkinen, Miro ”Rustanmar” Ruotsi ja Saku ”SKUIJKE” Sajakoski. Winstrikea edustavat puolestaan Joona ”NOOKIE” Närvänen, Teemu ”teme” Kokko, Joonas ”Jorzki” Permanto ja Olli ”Tiikzu” Saarikoski.Jos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.

PELin ensimmäinen kausi kestää vain kolme viikkoa. Pisteitä saa sijoituksista ja tapoista, jotka ovat aina yhden pisteen arvoisia. Ottelut pelataan aina torstaista sunnuntaihin.

Kauden päätteeksi neljä parasta joukkuetta saa paikat huhtikuussa pelattavaan FACEIT Global Summit -huipputurnaukseen. Palkintorahoihin pääsee käsiksi kahdeksan parasta.

Muokattu klo 16.01: ENCE ei voittanut lauantaina yhtään ottelua. Tiimi pitää kärkipaikkaa hallussaan tapoista saatujen pisteiden eikä voittojen perusteella.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt