PUBGin huippusarja alkaa tänään – näin näet 11 suomalaispelaajan ottelut

Julkaistu:

ESPORTS
PlayerUnknown’s Battlegroundsin uudessa liigassa kilpailee suomalaisia neljässä eri joukkueessa.
Suositun selviytymispelin PlayerUnknown’s Battlegroundsin uusi Euroopan-huippusarja alkaa tänään torstaina Berliinissä. 16 joukkueen PUBG Europe Leaguessa (PEL) on mukana 16 joukkuetta, joista neljässä on suomalaispelaajia.

ENCEssä pelaavat Miika ”miikaz” Kinnunen, Aki ”TRYFFELI” Minkkinen, Miro ”Rustanmar” Ruotsi ja Saku ”SKUIJKE” Sajakoski. Winstrikea edustavat puolestaan Joona ”NOOKIE” Närvänen, Teemu ”teme” Kokko, Joonas ”Jorzki” Permanto ja Olli ”Tiikzu” Saarikoski.
Team Liquidin kanssa voittoja metsästävät Samu ”Sambty” Kauppinen ja Jere ”Jembty” Kauppinen. FaZe Clanissa pelaa suomalaistähti Anssi ”mxey” Pekkonen.


Sarjan ensimmäinen kausi kestää vain kolme viikkoa. Otteluita pelataan torstaista sunnuntaihin ja jokainen ottelupäivä koostuu viidestä kartasta. Pisteitä saa sijoituksista ja tapoista, jotka ovat aina yhden pisteen arvoisia.

Torstaisin ja perjantaisin ottelupäivät alkavat kello 19 Suomen aikaa. Lauantaina ja sunnuntaina pelit alkavat kaksi tuntia aiemmin eli kello 17.

Otteluita voi seurata englanniksi Twitchistä:Jos lähetys ei näy yllä, katso sitä täältä.

Ensimmäisen kauden neljä parhaiten menestynyttä tiimiä saavat paikat FACEIT Global Summit -huipputurnaukseen. Kaiken kaikkiaan kahdeksan parasta pääsee käsiksi palkintorahoihin.Jos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt