Apex Legends on alkuvuoden pelisensaatio – nyt esports-raha virtaa

Julkaistu:

APEX LEGENDS
Apex Legendsin kilpapelipuoli on lähtemässä kasvuun.
FACEIT ja T1 Entertainment & Sports, jonka takana ovat operaattorijätit SK Telecom ja Comcast Spectacor, järjestävät yhdessä 19 000 euron turnauksen alkuvuoden pelisensaatiossa, selviytymispeli Apex Legendsissä.

30. maaliskuuta pelattavassa Apex Legends Invitational -turnauksessa kilpailee 20 joukkuetta, joissa jokaisessa on kolme pelaajaa. Turnaukseen kutsutaan niin ammattilaispelaajia kuin Twitchin suosituimpia viihdekasvoja.
Pelikehittäjä Respawn on ilmoittanut aikovansa tukea pelin esports-puolta, mutta tarkempia tietoja ei ole vielä kerrottu. Tästä huolimatta useat isot kilpapelitallit ovat jo tehneet sopimuksia tiimien ja pelaajien kanssa.

Maailmalla muun muassa Team SoloMid, Team Liquid, Cloud9, 100 Thieves, G2 Esports ja Gen.G ovat vahvistaneet astelevansa Apex-kentille. Suomessa oman joukkueen ovat hankkineet esimerkiksi Conquer Gaming ja YMCA Esports.
Apexissa on jaettu tähän mennessä reilut 264 000 euroa. Summasta lähes kolmannes on jaettu Twitchin neljässä järjestämässä Rivals-turnauksessa.

Rivalsin ohella yksi isoimmista turnauksista on ollut Twitch-kasvo Guy ”Dr DisRespect” Beahmin kaksi kertaa järjestämä Code Red, jossa on jaettu reilut yhteensä 39 000 euroa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt