Rahaliigan joukkueet muuttavat ensi vuonna – Overwatch League pysyy suljettuna

Julkaistu:

ESPORTS
Overwatch League -joukkueet siirtyvät kotikaupunkeihinsa tämän vuoden jälkeen.
Overwatch-pelin megaliigan Overwatch Leaguen joukkueet siirtyvät omiin kaupunkeihinsa tämän vuoden jälkeen. Liigakomissaari Nate Nanzer vahvisti asian ESPN:lle viikonloppuna South by Southwest -tapahtumassa pidetyssä konferenssissa.

Liigan 20 joukkueesta yli puolet on tällä hetkellä Yhdysvalloista. Lisäksi joukkueita on Kanadasta, Kiinasta, Etelä-Koreasta, Britanniasta ja Ranskasta.
Vuonna 2018 alkanutta liigaa on pelattu tähän mennessä pääosin Los Angelesissa sijaitsevalla Blizzardin esports-areenalla. Tänä vuonna sarja vierailee lisäksi Dallasissa ja Atlantassa.

Liigajoukkueista vain Los Angeles Valiant on vahvistanut tulevan kotiareenansa, joka on Microsoft Theater. Todennäköisesti joukkue pelaa ottelut 7700-paikkaisen teatterin sijaan sen yhteydessä sijaitsevalla The Novo -klubilla, johon mahtuu reilut 2000 katsojaa.
  • Juttu jatkuu taulukon jälkeen!


Jos taulukko ei näy alla, katso se täältä.

Ei uusia joukkueita ensi vuonna

Tilaisuudessa kävi myös ilmi liigan jatkavan ensi vuonna 20 joukkueen voimin, sillä uusia liigapaikkoja ei tule myyntiin. Tähän mennessä kaupunkikohtaisista liigapaikoista on maksettu 17–53 miljoona euroa kappaleelta.

Tiimit pelaavat ensi vuodesta alkaen enemmän oman konferenssin joukkueita vastaan, jotta matkustaminen ei käy liian rankaksi. Nanzer vahvisti myös tiimien vastaavan itse areenoista ja lipunmyynnistä. Lähetykset hoitaa jatkossakin liiga.

Nanzer ei halunnut kommentoida Overwatchin tulevaisuutta mahdollisena ilmaispelinä. Se on menettänyt muiden pelien tavoin pelaajia viimeisen vuoden aikana muun muassa battle royale -genren suosikeille Fortnitelle ja Apex Legendsille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt