587 päivää, seitsemän finaalia ja neljä mestaruutta – Miikka Kemppi putoaa tyhjän päälle

Julkaistu:

CS:GO
Miikka ”suNny” Kemppi ei kuulu jatkossa enää Mousesportsin aloittavaan kokoonpanoon.
Saksalainen Mousesports-organisaatio on esitellyt uuden Counter-Strike-kokoonpanonsa. Joukkueen vanhoista pelaajista tiimissä jatkavat ainoastaan Robin ”ropz” Kool ja Chris ”chrisJ” de Jong, joka joutui vilttiketjuun helmikuun alussa.

Kaksikon rinnalla pelaavat jatkossa Özgür ”woxic” Eker, David ”frozen” Čerňanský sekä Finn ”karrigan” Andersen, joka on edustanut Mousesportsia jo muutaman kerran urallaan.

Kokoonpanon jättävät helmikuussa de Jongin kanssa samaan aikaan vilttiketjuun joutunut Tomáš ”oskar” Šťastný, Martin ”STYKO” Styk ja suomalaistähti Miikka ”suNny” Kemppi.

Kempillä ja Stykillä on vielä sopimukset voimassa Mousesportsin kanssa, mutta Šťastný on jatkossa vapaa agentti.Kemppi miettii rauhassa uran jatkosuunnitelmia

Viime vuoden 16. parhaaksi pelaajaksi HLTV:ssä nimetty Kemppi on kertonut tilanteestaan ja tulevaisuudestaan Twitterissä.

Kemppi kertoo jättäneensä aloituskokoonpanon 587 päivän, seitsemän finaalin ja neljän voitetun turnauksen jälkeen. Tällä hetkellä hän haluaa miettiä kaikessa rauhassa seuraavaa urasiirtoaan.
Toistaiseksi Kemppi keskittyy nostamaan pelitasonsa takaisin, minne se kuuluu ja tavoitteet ovat yhä korkealla. Hän myös alleviivaa, ettei Mousesportsin tai entisten tiimikaverien kanssa ole ongelmia.

Keskiviikkona useita kokoonpanomuutoksia paljastanut Jared ”Dekay” Lewis uutisoi, että Kemppi neuvottelisi parhaillaan ENCEn kanssa. ENCEn toimitusjohtaja Mika Kuusisto kuitenkin ilmoitti Twitterissä, ettei kokoonpanoon ole luvassa muutoksia. Kempin on aiemmin huhuttu siirtyvän amerikkalaiseen Cloud9-organisaatioon.

Tiimillä takana vaikeat kuukaudet

Mousesportsilla on ollut suuria ongelmia viimeisen puolen vuoden aikana. Kokoonpano on vaihtunut muutamaan otteeseen, ja tulokset ailahdelleet melkoisesti.

Syyskuussa pelatussa FACEIT London Major -turnauksessa Mousesports hävisi yllättäen heti kaikki kolme otteluaan. Flopin seurauksena joukkue menetti suoran paikkansa seuraavaan Major-turnaukseen.
Vain kaksi viikkoa Lontoon jälkeen Kemppi pääsi nostamaan mestaruuspokaalia ESL One New York -turnauksessa. Tämän jälkeen pelatussa neljässä turnauksessa joukkue ylsi vain kerran neljän parhaan joukkoon. Kolme kertaa pelit päättyivät maailman ykkösjoukkuetta Astralista vastaan.

Viimeinen niitti nykyisen Mousesportsin kokoonpanolle oli epäonnistuminen tammikuun Minor-turnauksessa, jonka kautta tiimi olisi voinut nousta takaisin Major-turnaukseen. Maailmanlistalla neljäntenä silloin olleen Mousesportsin pelit Minorissa päättyivät suoraan kahteen tappioon.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt