Tuliset nuudelit tekivät tepposet huippujoukkueelle – valmistautuminen tärkeään peliin meni plörinäksi

Julkaistu:

ESPORTS
Vessassa vietetty aika ei ole tehokasta valmistautumista tärkeään peliin. Joukkue on ottanut opiksi tapauksesta.
Overwatch League -sarjassa kilpailevan New York Excelsior -joukkue kohtasi perjantaina 8. maaliskuuta San Francisco Shockin. NYXL voitti ottelun 4–0-tuloksella.

NYXL varmisti voitolla ensimmäisen liigavaiheen voiton 7–0-kokonaistuloksella. NYXL-pelaaja Donggyu ”Mano” Kim kertoi ottelun jälkeisessä haastattelussa joukkueen itse olevan ainoa asia, joka voi sen pysäyttää.

Kommentti ihmetytti monia, mutta syy selvisi pian. Joukkuetoveri Haeseong ”Libero” Kim kertoi NYXLin Discord-kanavalla, että joukkueella oli huono päivä San Franciscoa vastaan. Syy oli tulisissa nuudeleissa, joita osa joukkueen pelaajista oli syönyt ottelua edeltäneenä iltana.


Kimin lisäksi tapausta kommentoivat NYXL-pelaajista Discordissa Seonghyun ”JJoNak” Bang ja Yeonkwan ”Nenne” Jeong. Koreaksi kirjoitettujen kommenttien englanninkieliset käännökset löytyvät muun muassa Redditistä.

– En odottanut niiden eilisten tulinuudelien aiheuttavan vatsakipua ja vaikuttavan illan otteluun. Nyt pidän itsestäni parempaa huolta kunnes playoffit alkavat, kirjoitti Haeseong ”Libero” Kim.

– Olotilani ei ollut niin hyvä tänään, koska minulla oli flunssa, vatsaan sattui ja ottelu pelattiin myöhään illalla, kirjoitti Yeonkwan ”Nenne” Jeong.

– Luulin oikeasti kuolevani vatsakivun vuoksi, totesi puolestaan Seonghyun ”JJoNak” Bang.

Bang oli twiitannut ottelun jälkeen suorasanaisesti, että hänen oli pakko käydä ensimmäisen kartan jälkeen käydä vessassa paskalla.
Overwatch Leaguen ensimmäisen vaiheen pudotuspelit pelataan 22.–24. maaliskuuta. NYXLin lisäksi seitsemän joukkuetta kilpailee vajaan 177 000 euron pääpalkinnosta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt