Fortniten MM-kisoissa posketon palkinto – voittajasta monimiljonääri, saman tien esports-tulokärkeen

Julkaistu:

FORTNITE
Fortniten MM-kisojen sooloturnauksen voitosta saatava summa riittäisi tällä hetkellä kymmenenteen sijaan eniten palkintorahaa voittaneiden kilpapelaajien rahalistalla.
Fortniten julkaisija Epic Games ilmoitti helmikuussa, että pelin MM-kisat järjestetään New Yorkissa 26.–28. heinäkuuta. Kisoissa pelataan yksin ja parin kanssa.

Sooloturnauksen voittaja tienaa maailmanmestaruudesta peräti 2,65 miljoonaa. Kisat voittava pelaaja nousisi tällä hetkellä suoraan kymmenen eniten palkintorahaa voittaneen pelaajan joukkoon.

Tällä hetkellä listan kärkipaikkaa pitää saksalainen Dota 2 -pelaaja Kuro ”KuroKy” Takhasomi 3,67 miljoonan euron voitoilla. Kymmenentenä on 2,57 miljoonan voitoilla yhdysvaltalainen Peter ”ppd” Dager, joka pelaa myös Dotaa.

Kärkikymmenikköön mahtuu tällä hetkellä kaksi suomalaispelaajaa: Viidentenä on Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen ja kuudentena Jesse ”JerAx” Vainikka.Jos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.

Eniten rahaa Fortnitessa ovat tähän mennessä voittaneet yhdysvaltalaiset Timothy ”Bizzle” Miller ja Turner ”Tfue” Tenney. Miller on voittanut 443 065 euroa ja Tenney 436 351.
Fortniten kaikille avoimet MM-karsinnat pelataan 13.4.–16.6. Kymmenen viikkoa kestävien karsintojen aikana jaetaan viikoittain 880 000 euroa palkintorahaa.

Karsinnoista jatkoon etenee 100 parasta soolopelaajaa ja 50 parasta parivaljakkoa. Jokainen MM-finaaliin edennyt pelaajaa palkitaan vähintään 44 000 eurolla. Koko kisojen palkintopotti on yhteensä 26,4 miljoonaa euroa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt