Draamaa HAVUssa: Valmentaja palaa pelaajaksi – syy katoamistempulle Telian CS-liigasta selvisi

Julkaistu:

CS:GO
HAVU on ilmoittanut kokoonpanomuutoksesta. Tiimi paljastaa IS:lle, miksi se jättää Telian ison CS-liigan väliin.
17. tammikuuta HAVU ilmoitti huippunimi Jesse ”zehN” Linjalan lähtevän tiimistä ja Eetu ”sAw” Sahan siirtyvän valmentajaksi. Tiimiin liittyivät Aaro ”Hoody” Peltokangas ja Petteri ”Peku” Jaakkola.

Uusi tiimi aloitti vahvasti, kun Assemblyilta tuli hopeaa ENCEn oltua parempi finaalissa. Viime viikolla pelattu LanTrek-turnaus sen sijaan sujui heikosti, sillä HAVU putosi lohkovaiheessa.

Nyt HAVU on ilmoittanut Sahan palaavan kokoonpanoon hänen korvatessaan Jaakkolan.

– CS-tiimi ei kehittynyt odotettua vauhtia omasta tai organisaation mielestä, kommentoi muutosta tiedotteessa HAVUn osakas ja manageri Taneli ”disturbed” Veikkola.

– Olen varma että olisimme saavuttaneet tuloksia ajan myötä Petterin kanssa, mutta nyt oli parasta lähteä eri teille ja tuoda Eetu takaisin, tiedote jatkui.

Sahan ja Peltokankaan lisäksi HAVUn CS-tiimiin kuuluvat Lasse ”ZOREE” Uronen, Olli ”sLowi” Pitkänen ja Samuli ”Twixie” Herrala.

Joukkue ei kilpaile Telian CS-liigassa

Perjantaina selvisi, ettei HAVU kilpaile Telia Esports Seriesin huhtikuussa alkavassa 40 000 euron CS-liigassa. Helmikuussa joukkue oli vielä kutsuttujen joukkueiden listalla, mutta perjantaina sen logo oli kadonnut liigasivuilta.

HAVU kertoi perjantai-iltana Twitterissä jättävänsä liigan väliin aikataulullisista syistä. HAVU on liigafinaalin ajankohtana eli 7. kesäkuuta mukana toisessa tapahtumassa.
Telian CS-finaalien kanssa samana viikonloppuna Oulussa järjestetään Vectorama-tapahtuma. Siellä järjestettävän CS-turnauksen parhaiten menestyvä joukkue etenee elokuun SM-finaaliin, jonka voittaja puolestaan saa paikan syyskuussa Hartwall-areenalla pelattavaan 100 000 euron Arctic Invitational -turnaukseen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt