17-vuotias voitti vuorokaudessa FIFA-turnaukset eri puolilla maailmaa – paikka Liverpoolin tiimistä aukesi - Esports - Ilta-Sanomat

17-vuotias voitti vuorokaudessa FIFA-turnaukset eri puolilla maailmaa – paikka Liverpoolin tiimistä aukesi

Donovan ”TekKz” Hunt on ollut kovassa iskussa alkuvuonna. Sunnuntai-iltana hän voitti Atlantassa pelatun ELEAGUE-turnauksen.

Julkaistu: 2.3.2019 12:00

FIFA-huippu Donovan Hunt voitti toisesta turnauksesta paikan Liverpoolin tiimiin.

17-vuotias englantilainen Donovan ”TekKz” Hunt on yksi FIFA-pelin huippunimistä maailmassa. Hunt teki viikonloppuna erikoisen tempun, kun hän voitti vuorokauden sisään kaksi merkittävää turnausta eri puolilla maailmaa.

Sunnuntai-iltana Hunt voitti ELEAGUEn järjestämän FUT Champions Atlanta -turnauksen Yhdysvalloissa. Voitosta Hunt tienasi lähes 44 000 euroa.

Muutama tunti Atlantan voiton jälkeen Hunt oli jo lentokoneessa matkalla Lontooseen, jossa pelattiin valioliigaseura Liverpoolin järjestämä FIFA-karsintaturnaus.

Liverpool on mukana Valioliigan pian alkavassa FIFA-sarjassa, johon seura etsi karsinnoilla Xbox- ja PlayStation-pelaajia. Hunt voitti Xbox-karsinnan helposti ja edustaa Liverpoolia 28.–29. maaliskuuta Lontoossa pelattavissa finaaleissa.

Hunt kertoi Twitterissä matkan Atlantasta Lontooseen kestäneen 15 tuntia, ja hän sai nukuttua vain tunnin. Tästä huolimatta pitkäaikainen Liverpool-fani onnistui voittamaan.

Huntin hieno maali ELEAGUE-turnauksesta:

Jos video ei näy yllä, katso se täältä.

Hunt on ollut kovassa iskussa viime kuukaudet. Joulukuussa hän voitti Bukarestissa pelatun FUT-karsintaturnauksen ja PGL Cupin. Helmikuussa hän voitti Atlantan ja Liverpool-karsinnan lisäksi FIFA eClub World Cup -pariturnauksen yhdessä argentiinalaisen Nicolas ”Nicolas99FC” Villalban kanssa.

Koko urallaan Hunt on juhlinut FUT-karsintaturnauksen voittoa kolmesti. Palkintorahaa 17-vuotias on voittanut noin 161 000 euroa, laskee Esports Earnings.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?