Huhu: Counter-Striken Major-turnaus syksyllä Berliinissä

Counter-Striken vuoden 2019 toinen Major-turnaus järjestetään elo-syyskuussa Berliinissä, uutisoi Dexerto.

Huhujen mukaan StarLadderin järjestämä Major-turnaus pidettäisiin syksyllä Berliinissä.

12.2.2019 19:04

Ukrainalainen kilpapelitoimija StarLadder järjestää Counter-Striken viidennentoista Major-turnauksen syksyllä 2019, kertoo Dexerton tunnettu CS-toimittaja Jared ”DeKay” Lewis.

Lewisin mukaan StarLadderin Major-turnaus järjestetään Berliinissä. Ranskalaistoimittaja Guillaume ”neL” Canelo kertoo turnauksen ajankohdaksi elo-syyskuun.

Major-turnaukset ovat CS:n suurimpia ja arvostetuimpia. Ne järjestetään nykyisin kaksi kertaa vuodessa. StarLadder ei ole aiemmin järjestänyt Major-turnausta.

Majorit on järjestetty Saksassa kolme kertaa aiemmin: Mestaruudesta on pelattu ESL One Cologne -tapahtumassa vuosina 2014–16.

Berliiniin rakenteilla studio

StarLadder on järjestänyt useita isoja turnauksia CS:n lisäksi Dota 2:ssa ja PlayerUnknown’s Battlegroundsissa. StarLadder järjestää tänä vuonna myös kaksi isoa StarCraft II -turnausta.

Ukrainalaisyritys vastaa tänä vuonna lisäksi PUBGin uuden Euroopan-huippusarjan järjestelyistä. Tätä varten StarLadder rakentaa Berliiniin omaa studiota, jota hyödynnetään Lewisin mukaan myös syksyn CS-turnauksessa.

StarLadder ei ole kommentoinut huhuja. Major-turnausoikeuksia myöntää CS:n julkaisija Valve, joka ei ole myöskään kommentoinut asiaa.

Seuraava Major-turnaus alkaa keskiviikkona 13. helmikuuta Puolassa, jossa myös suomalainen ENCE-joukkue kilpailee. Miljoonan dollarin turnaus päättyy sunnuntaina 3. maaliskuuta.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?