Esports

Rainbow Sixin megaturnaus alkaa tänään – kolme suomalaista kisaa miljoonapotista

Julkaistu: , Päivitetty:

ESPORTS
Kolme suomalaista kilpailee tänään maanantaina alkavassa Rainbow Sixin ykkösturnauksessa.
Taktisen räiskintäpelin Rainbow Six: Siegen vuoden suurin turnaus alkaa tänään maanantaina Montrealissa, Kanadassa. Six Invitational -mestaruudesta kilpailee 16 joukkuetta, jotka tulevat Euroopasta, Pohjois-Amerikasta, Aasiasta ja Latinalaisesta Amerikasta.

Suomalaispelaajista mukana ovat Aleksi ”UUNO” Työppönen, Joonas ”jNSzki” Savolainen ja Juhani ”Kantoraketti” Toivonen. Työppönen edustaa LeStream Esport -joukkuetta, Savolainen ja Toivonen puolestaan G2 Esportsia.

G2 Esports on sijoitettu C-lohkoon, jossa pelaavat lisäksi Mock-It Esports, Team Liquid ja mantis FPS. Työppönen ja LeStream Esports taistelevat jatkopaikasta D-lohkossa yhdessä Evil Geniusesin, PET Nora-Rengon ja PENTA Sportsin kanssa.Jos taulukko ei näy yllä, katso se täältä.

Turnaus alkaa tänään maanantaina lohkovaiheella, joka kestää neljä päivää. Ottelupäivä alkaa aina kello 17.10 Suomen aikaa. G2 pelaa lohkovaiheen aikana ottelunsa joka päivä kello 22.40, LeStreamin otteluiden alkaessa seuraavan yön puolella 1.30.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Jokaisesta lohkosta jatkoon etenee kaksi joukkuetta. Turnaus jatkuu perjantaina puolivälierillä ja lauantaina pelataan välierät. Turnaus huipentuu sunnuntaina kello 21.30 Suomen aikaa alkavaan finaaliin.

Otteluita voi seurata englanniksi Twitchin kautta. Päälähetyksen lisäksi otteluita näytetään b-lähetyksestä.Turnauksen palkintopotti on miljoona dollaria, mutta pelaajat voivat kasvattaa pottia valikoitujen pelin sisäisten ostojen kautta. Palkintopotti voi korkeintaan tuplaantua. Voittajajoukkueen osuus potista on 40 prosenttia.

Six Invitational pelataan Montrealissa, jossa Rainbow Six: Siege on kehitetty. Six Invitationalin aikana pelikehittäjä Ubisoft pitää paneelikeskusteluja sekä kertoo tarkemmin tulevasta R6-tarjonnastaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt