Esports

Tämä CS-ammattilaisen allekirjoitus kiellettiin siveettömänä: ”Sitä ei olisi sallittu kaikissa maissa”

Julkaistu:

ESPORTS
Australialaisen Counter-Strike-pelaajan Ollie ”DickStacyy” Tierneyn allekirjoitusehdotus kiellettiin. Twitter innostui tästä.
Australialainen Ollie ”DickStacyy” Tierney on Counter-Strike: Global Offensive -kilpapelaaja. Hän osallistuu joukkueensa Grayhound Gamingin kanssa helmi-maaliskuun vaihteessa pelattavaan IEM: Katowice -turnaukseen.

Peliyhtiö Valve tuotteistaa CS:GO:n sisältöä turnausta varten luomalla pelaajakohtaiset keräilytarrat, joihin he pyysivät turnauksessa pelaavien allekirjoitukset. Tarrat tulevat myyntiin ennen Majoria, joka alkaa keskiviikkona 13. helmikuuta.

Tierney on ensimmäistä kertaa mukana Majorissa. Hän näytti faneilleen Twitterissä version allekirjoituksestaan, jonka oli lähettänyt Valvelle.
Allekirjoituksesta voi erottaa siveettömän piirustuksen, joka muodostuu pelaajanimen ”DickStacyy” D- ja S-kirjaimista. Valven hylkäsi allekirjoitusehdotuksen ja vastasi Tierneylle.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Teidän allekirjoituksenne on hylätty. Vastaanotettua kuvaa ei voitaisi julkaista kaikissa maissa, joissa CS:GO on saatavilla, joten se ei täytä vaatimuksiamme, kirjoitti Valve.

Australialaisen humoristinen twiitti keräsi runsaasti hilpeyttä ja ketju täyttyi seuraajien allekirjoitusehdotuksista sekä kannustusviesteistä.
Myös CS-lähetyksistä tunnettu kasvo James Banks innostui kommentoimaan Tierneyn twiittiä.

– Uskon sinuun edelleen, tee siitä vain hieman pienempi, kommentoi Banks.

Turnausjärjestäjä DreamHackin virallinen Counter-Strikeen keskittyvä Twitter-tili osallistui vitsikkäiden vastausten kuoroon.

– Ainoa selitys hylkäämiselle on, etteivät ihmiset ymmärrä sen pituutta ja paksuutta, kommentoi DreamHack.

Myös suomalaisjoukkue ENCE nähdään Majorissa ja joukkueen pelaajat saavat myös omat CS:GO-tarransa myyntiin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt