Esports

Finnkino pilotoi peliturnauksia Itiksessä – katsojat ovat pelaajia

Julkaistu:

FINNKINO
Finnkino järjestää Clash Royale -turnauksen helmi-maaliskuun aikana Itäkeskuksessa.
Finnkino pilotoi peliturnauksen järjestämistä elokuvateatterissa. Itäkeskuksessa järjestetään helmi-maaliskuun aikana Clash Royale -mobiilipeliturnaus.

Ulti Mobile Series -turnaussarja koostuu kolmesta karsintapäivästä ja erillisestä finaalista. Jokaisena pelipäivänä turnausta varten on varattu yksi sali, jossa katsojasta tuleekin pelaaja.

Karsinnat pelataan 5.2., 19.2., 5.3. ja jokaisesta viisi parasta pääsevät finaaliin. 19. maaliskuuta pelattavassa finaalissa kilpaillaan tuotepalkinnoista.

Kaikille avoimeen turnaukseen osallistuminen on pilotointivaiheessa ilmainen. Tiedotteen mukaan normaalin paikkalipun hinta on 10 euroa. Finnkinon tiedotteen perusteella vastaavia turnauksia harkitaan myös tulevaisuudessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Esports voi olla juuri se keihäänkärki, joka saa syrjäytyneen nuoren sosiaaliseen toimintaan mukaan. Uusien kavereiden löytäminen tapahtumissamme on mahtava lisä, jonka me voimme tuoda nuorille, kommentoi tiedotteessa toteutuksesta vastaava Ultimate Ability Entertainmentin toimitusjohtaja Antti Orasvuo.

Finnkino on aiemmin näyttänyt isojen peliturnausten kuten League of Legendsin MM-finaalit valikoiduissa teattereissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt