Esports

Oletko maailman paras virtuaalikyntäjä? Maatilapelin kilpasarjassa jaossa 250 000 euroa

Julkaistu:

MAATILAPELI
Farming Simulator -pelin kilpasarjan paras joukkue palkitaan 100 000 eurolla.
Farming Simulator -maatilapelisarjan julkaisija GIANTS Software on ilmoittanut panostavansa merkittävän summan pelin omaan kilpasarjaan.

Viime vuonna järjestetyssä Farming Simulator Championshipissa kisattiin pelkistä tuotepalkinnoista. Tänä vuonna sarjassa on palkintona yhteensä 250 000 euroa.

Jatkossa nimellä Farming Simulator League tunnettava sarja koostuu kymmenestä turnauksesta. Turnauksia pelataan netissä ja suurissa tapahtumissa, kuten Gamescomissa ja Pariisin peliviikoilla, kertoo The Verge.

Sarjan ensimmäisen turnauksen ajankohtaa ei ole vielä kerrottu. Finaalit pelataan FarmCon-tapahtumassa kesällä 2020.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
Kauden aikana järjestettävissä turnauksissa pelataan palkintorahan lisäksi kiertuepisteistä, joita eniten keränneet joukkueet kutsutaan finaalitapahtumaan. Mestaruusjoukkue palkitaan kauden päätteeksi 100 000 eurolla.

– Kilpailullisesta maanviljelystä on nautittu jo vuosia, mutta sitä ei ole tehty esportsissa. Meillä on yrityksessämme innokkaita esports-harrastajia, jotka eivät malttaa odottaa pääsevänsä näyttämään maailmalle, että maanviljely voi olla samaan aikaan hauskaa ja kilpailullista, kommentoi GIANTSin toimitusjohtaja Christian Ammann.

Farming Simulator Leaguessa kilpaillaan kolmen hengen joukkueina. Tarkempia tietoja sarjassa käytettävästä pelitilasta ei ole kerrottu, mutta sen on luvattu pysyvän uskollisena pelille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt