Esports

Huippupelaaja kuuli potkuistaan karulla tavalla: ”Tyttöystävä kertoi minulle”

Julkaistu:

ESPORTS
21-vuotias Cameron ”Kronovi” Bills kuuli potkuistaan tiimikavereiden sijaan tyttöystävältään.
Rocket League -pelaaja Cameron ”Kronovi” Bills sai alkuvuodesta yllättäen potkut G2 Esports -joukkueesta, jota hän oli edustanut syksystä 2016 asti.

Potkut Bills sai epämiellyttävällä tavalla, kun kuuli asiasta tiimikavereiden sijaan tyttöystävältään.

– Tyttöystäväni kuuli sen kolmannelta osapuolelta ja kertoi minulle. G2:sta sitten sanottiin ”oltiin juuri tänään kertomassa sinulle”. Sattumaako? Olin tympiintynyt, avasi Bills tilannetta striimissään.

Muutoksista G2-tiimissä oli huhuttu jo loppusyksystä asti. Billsin pelaamisen tasaisuuden puutetta on kritisoitu useasti. Vuonna 2016 Bills kertoi ”epätasaisen pelityylin” tekevän hänestä joskus parhaan, mutta välillä myös huonoimman.

Näin Bills kommentoi potkujaan striimissä:Jos video ei näy yllä, katso se täältä.

Billsin entinen tiimikaveri Dillon ”Rizzo” Rizzo avasi omaa näkemystään tapahtuneesta Redditissä. Hänen mukaansa tiimi etsi korvaavia vaihtoehtoja Billsille, mutta päätöksiä ei ollut tehty siinä kohtaa, kun kolmannet osapuolet sekaantuivat asiaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hänen mukaan tiimi etsi korvaavia vaihtoehtoja Billsille, mutta päätöksiä ei oltu tehty siinä kohtaa, kun kolmannet osapuolet sekaantuivat asiaan. Tapahtuman seurauksena Bills katkaisi välit Rizzoon kuukaudeksi, mutta myöhemmin he selvittivät asiat keskenään.

Löysi jo uuden tiimin: ”Olen onnellisempi”

Pian potkujen jälkeen Rogue-joukkue ilmoitti uuden kokoonpanonsa, johon myös Bills kuuluu. Bills kertoi striimissään olevan uudessa tiimissä onnellisempi.

Bills kuuluu Rocket League -yhteisön tunnetuimpiin nimiin. Hän oli yksi suurimmista striimaajista pelin alkuaikoina, mutta on myös juhlinut isoja voittoja. G2:n kanssa hän voitti ELEAGUE Cupin ja RLCS Championshipin, joka on pelin ykkössarja.

Rocket League on autojalkapallopeli, jota pelataan 1–3 hengen joukkueina. Pelissä yhdistyvät reaktiivisuus, strategia ja tiimityö.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt