Esports

Fortnite-turnaus ärsytti fanit jo esittelyssä: ”Hehehehe älkää kertoko kenellekään”

Julkaistu:

FORTNITE
Seuraavan Fortnite-turnauksen vihjaillaan eroavan edellisistä.
Fortnite-julkaisija Epic Games on rikkonut radiohiljaisuuden ja avannut vuoden uutisoinnin julkistamalla kutsuvieraskilpailun.

Secret Skirmish -nimellä kulkeva turnaus järjestetään 14.-15. helmikuuta Los Angelesissa. Palkintopotti on 500 000 dollaria. Kaksipäiväiseen kilpailuun kutsutaan osallistujat edellisten turnausten perusteella.

Salamyhkäinen uutisointitapa turnauksesta sisältää muun muassa vihjailua ”uusista toimenpiteistä”. Uutisen loppuun on kirjoitettu isoilla kirjaimilla: ”tämä on salaisuus. Shhhhhhhh...”.

Uutisessa sanotaan kyseisen turnauksen olevan myös harjoitus yhtiön tuotantotiimille. He valmistautuvat tulevaan Fortnite World Cupiin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

”Mitä tämä markkinointi oikein on?”

Julkaisun tyyli on herättänyt lähinnä sarkasmia Reddit-käyttäjien keskuudessa. Myös kilpailuun osallistuminen pelkällä kutsulla ärsyttää monia.

– Hehehehe älkää kertoko kenellekään. Mitä tämä markkinointi oikein on?

– Vain kutsulla.. P****a

– Hei, ainakin tällä kertaa he uutisoivat kuukautta aiemmin, ennen kuin tärvelevät pelaajien kuviot!

Edellinen Skirmish-turnaus oli kaikille avoin ja Epic Games sai siitä kiitosta. Yhtiön turnausjärjestelyt saavat usein kritiikkiä.
Fortnite-turnauksia järjestetään vuosittain useita ja palkintopotit vaihtelevat sadoista tuhansista miljooniin. Muun muassa viime kesänä järjestetyssä Summer Skirmish -turnauksessa oli jaossa 8 000 000 dollaria.

Epic Games on ilmoittanut jakavansa sata miljoonaa dollaria Fortniten kilpapelipuolelle vuoden 2019 aikana.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt