Esports

Suomalainen pelijoukkue esitteli uudet osakkaansa –mukana palkittu keksijä

Julkaistu:

ESPORTS
Yksi uusista sijoittajista on palkittu 23-vuotias keksijä ja futuristi Perttu Pölönen.
Suomalainen kilpapelijoukkue HAVU Gaming on ilmoittanut kolmesta uudesta osakkaasta. Organisaatiota vahvistavat keksijä ja futuristi Perttu Pölönen, visualisti Tuomas Kujansuu ja sosiaalisen median asiantuntija sekä myyntivalmentaja Sani Leino.

23-vuotias Pölönen on palkitun sävelkellon keksijä, futuristi ja startup-yrittäjä. NASAn tutkimuskeskuksen yhteydessä sijaitsevasta Singularity University -tulevaisuusyliopistosta valmistunut Pölönen valittiin viime vuonna Euroopan alle 35-vuotiaiden innovaattoreiden listalle.

Myyntivalmentajana tunnettu Leino on niittänyt mainetta erityisesti kasvuyrittäjyyskentän puolella. Kujansuu on visuaalinen suunnittelija, joka on työskennellyt muun muassa laulaja Reino Nordinin kanssa. Kujansuu vastaa jatkossa HAVUn visuaalisesta puolesta.
Tiedotteen mukaan Pölönen auttaa organisaatiota erityisesti kansainvälistymisessä. Pölönen uskoo tulevaisuudessa esportsin ekosysteemin luovan Suomeen paljon uusia työpaikkoja ja mullistavan urheilumarkkinoinnin.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Myyntipuolelle apua tuovan Leinon mielestä kilpapelaamisen tarjoamat mahdollisuudet tullaan huomaamaan pian myös isoissa yrityksissä.

– Useille organisaatioille esportsin mahdollisuudet mediana ja erityisesti nuoren yleisön tavoittamiseen ovat vielä tuntemattomat, joten lähden innolla mukaan auttamaan yrityksiä ymmärtämään tämän uudenlaisen megatrendin tarjoamia mahdollisuuksia, toteaa Leino tiedotteessa.

Leino ihmettelee tiedotteessa myös kilpapelaamisen suurimman katselualustan Twitchin tilannetta Suomessa. Palvelu sitouttaa yhdysvaltalaisia nuoria miehiä paremmin kuin Youtube, mutta Suomessa panostukset ovat olleet lähes olemattomat.

– Väitän, että moni ei tunnista edes nimeltä uudenlaisia suoratoistopalveluita tai maailman suosituimpia kilpapelaajia, vaikka kotona teinit viettävät viikossa kymmeniä tunteja näiden medioiden ja tulevaisuuden talenttien seurassa verkon välityksellä, jatkaa Leino tiedotteessa.
Huhtikuussa 2017 perustettu HAVU kilpailee Counter-Strikessa, Fortnitessa, Fifassa ja Hearthstonessa. Organisaatio tunnetaan erityisesti CS-joukkueesta, joka on vajaan kahden vuoden aikana voittanut kaiken mahdollisen Suomessa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt