Esports

Korealaisjoukkue esitteli pelitalonsa – huippupelaaja ei aluksi meinannut tottua ajatukseen, että siellä ei asuta

Julkaistu:

PELITALO
Korealainen huippupelaaja ei aluksi meinannut tottua ajatukseen, että pelitalolla ei asuta, vaan siellä käydään vain harjoittelemassa.
Korealainen Gen.G-kilpapeliorganisaatio on esitellyt Soulissa sijaitsevan pelitalonsa Youtubeen ladatulla videolla. Gen.G:n toimintaa pyöritetään pääasiassa Los Angelesista sijaitsevalta pääkonttorilta.

Organisaatiolla on joukkueet Overwatchissa, League of Legendsissä, PlayerUnknown's Battlegroundsissa, Heroes of the Stormissa ja Clash Royalessa. Overwatch-joukkue kilpailee pelin huippusarjassa Overwatch Leaguessa nimellä Seoul Dynasty.

Yleensä korealaiset pelijoukkueet asuvat samassa talossa kuin missä he treenaavat. Gen.G on kuitenkin päättänyt pitää pelitalon puhtaasti harjoitustilana, joten yksikään pelaajista ei asu siellä.

Videolla eteläkorealainen Dynasty-pelaaja Je-hong ”ryujehong” Ryu kertoo, että aluksi oli outoa asua eri paikassa kuin missä pelaa pääosan ajasta. Taloon hän saapuu normaalisti aamupäivän aikana.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kun aloin työskentelemään pelitalolla, niin tämä uusi järjestely tuntui paljon tehokkaammalta, koska nyt voin keskittyä täysillä harjoittelemiseen, kertoo Ryu videolla.Useiden eri harjoitustilojen lisäksi talosta löytyy useita rentoutumistiloja, tv-huone, erilaisia ajanviettotapoja, kuntosali ja ruokala. Joukkueet ruokailevat yleensä samaan aikaan, joten eri pelien pelaajat ovat ystävystyneet keskenään. Talosta löytyy myös yleinen pelitila, jossa esimerkiksi työntekijät voivat pelata.

Gen.G:ssä on ajateltu myös pelaajien uraa sen jälkeen kun he joskus lopettavat kilpailemisen. Talosta löytyy useita niin sanottuja striimipisteitä, joissa pelaajat voivat rauhassa lähettää pelaamistaan suorana esimerkiksi Twitchiin tai Youtubeen.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt