Esports

Elisa järjestää 5g:llä pelattavan mobiilipeliliigan – finaalit maaliskuussa Tampereella

Julkaistu:

5G-PELAAMINEN
Elisan järjestämä mobiilipeliliiga pelataan tammi–maaliskuun aikana 5g-verkkoa hyödyntäen.
Elisa ja mobiilipelipalvelu Hatch järjestävät keväällä 5g-verkkoa hyödyntävän mobiilipelikiertueen. Elisa 5g -liiga koostuu neljästä karsinnasta ja erillisestä finaalista.

Liigassa pelataan useita eri pelejä, joita ei ole kuitenkaan tarkemmin kerrottu. Hatchin suoratoistopelipalvelusta ei löydy aiemmista Elisan tukemista mobiilipelitapahtumista tuttuja mobiilipelejä kuten Arena of Valoria, Clash Royalea tai Critical Opsia.

– Pelaajien näkökulmasta parasta ovat 5g:n mahdollistamat huippunopeat yhteydet ja minimaalinen viive, jotka muuttavat käyttökokemusta merkittävästi, Elisa Viihteen urheilu- ja maksu-TV-liiketoiminnasta vastaava Mika Lepistö kertoo tiedotteessa.

Kiertue alkaa 19. tammikuuta Tampereelta ja päättyy 16. helmikuuta Helsinkiin. Välissä käydään Jyväskylässä ja Turussa. Finaalit järjestetään LanTrek-tapahtuman yhteydessä helmi–maaliskuun vaihteessa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Myymälöissä pelattavissa karsinnoissa pelataan Elisan tarjoamilla laitteilla. 5g-liigassa ei ole rahapalkintoja, sillä parhaiten menestyneet palkitaan tuotepalkinnoilla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt