Esports

Team Gigantti pelaa illalla EM-kullasta – seuraa finaalia suomeksi kello 21!

Julkaistu: , Päivitetty:

OVERWATCH
Team Gigantti kohtaa Overwatchin EM-finaalissa pääosin ruotsalaisen Angry Titans -joukkueen.
Overwatch-pelin Contenders-huippusarjan uusi Euroopan-mestari kruunataan tänään perjantaina.

Suomen aikaa kello 21 pelattavassa finaalissa kohtaavat suomalaisjoukkue Team Gigantti ja pääosin ruotsalainen Angry Titans. Paras seitsemästä -finaalin voittaja kuittaa 26 000 euroa ja toiseksi tullut noin 11 000.

Kello 21 alkavaa finaalia voi seurata alta suomeksi Assemblyn lähetyksestä. Ottelut selostaa Tomi ”Tombha” Rinne ja Juha-Pekka ”ZeiZei” Joutsenlahti -kaksikko. Rinne on Gigantin manageri.Team Gigantin kokoonpanossa pelaavat suomalaiset Aleksi ”Zuppeh” Kuntsi, Tuomo ”Davin” Leppänen, Joonas ”Zappis” Alakurtti ja Otto ”Milkyman” Saren. Tiimiin kuuluvat lisäksi hollantilainen Jeffrey ”Vizility” de Vries ja ranskalainen David ”Lilbow” Moschetto.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Gigantilla taskussa jo yksi EM-kulta ja EM-hopea

Tiistaina alkaneissa Contenders-pudotuspeleissä Gigantti on voitti voittanut 3–2-lukemin British Hurricanesin ja 3–0-tuloksella One.PoinTin. Angry Titans eteni finaaliin voitettuaan samoin lukemin ensin Winstriken ja sitten Samsung Morning Starsin.

Gigantti on voittanut Contendersin syksyllä 2017. Joukkueella on lisäksi taskussa yksi hopeamitali keväältä 2018. Nykyisen kokoonpanon pelaajista Leppänen ja Alakurtti olivat osa EM-kultajoukkuetta.

Angry Titansin muodostavat neljä ruotsalaista, kaksi norjalaista sekä portugalilainen ja britti. Joukkue pelaa toista kertaa peräkkäin Contenders-finaalissa: Viime kaudella Titans hävisi finaalissa 1–4-lukemin Eagle Gamingille.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt