Esports

Katso traileri: Suomalaiskaksikon huikeasta MM-voitosta dokumentti

Julkaistu:

DOTA 2
Jesse Vainikan ja Topias Taavitsaisen elokuussa voittamasta Dota 2:n maailmanmestaruudesta julkaistaan ensi viikolla dokumentti. Katso traileri!
Kilpapelaamisen historian rahakkain turnaus pelattiin elokuussa Kanadassa, kun Dota 2 -pelin MM-turnauksessa jaettiin 25,5 miljoonaa dollaria eli 22,1 miljoonaa euroa.

The International -turnauksen voitti yllättäjänimi OG, joka kaatoi trillerifinaalissa kiinalaisen PSG.LGD:n niukasti 3–2-lukemin. OG:ssa pelaavat suomalaiset Jesse ”JerAx” Vainikka ja Topias ”Topson” Taavitsainen. OG tienasi voitosta 11,2 miljoonaa dollaria eli 9,7 miljoonaa euroa.
Dotan oman dokumenttisarjan True Sightin uusin jakso julkaistaan ensi viikon tiistaina 15. tammikuuta. Sarjassa seurataan tällä kertaa OG:n ja PSG.LGD:n välistä MM-finaalia. Materiaalia nähdään esimerkiksi pelikoppien sisältä ja takahuoneesta.

– Emme ole saavuttaneet vielä mitään! He taistelevat loppuun asti, he eivät anna meille mitään. He eivät välitä paskaakaan, koska he ovat sotureita, toteaa trailerilla esitetyssä kohtauksessa OG:n Sébastien ”7ckngMad” Debs.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Dokumenttijakson ensi-ilta on Tanskassa, jossa koko OG-joukkue on paikan päällä. Ensi-illan jälkeen jakso on katsottavissa muun muassa Youtubesta.

True Sight: The International 2018 -traileri:MM-kultamitalistit Taavitsainen ja Vainikka viettivät itsenäisyyspäivän Linnan juhlissa. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun kilpapelaajia nähtiin Linnassa.
Vainikka ja Taavitsainen eivät olleet Dotan ensimmäisiä suomalaisia maailmanmestareita. Vuonna 2017 MM-kultaa juhli Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen osana Team Liquid -joukkuetta. Kyseisestä voitosta on julkaistu niin ikään True Sight -jakso, jonka voi katsoa täältä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt