Esports

NHL-pelin huippusarja ottaa hurjan harppauksen: Finaali yleisön edessä, muhkeat rahapalkinnot...

Julkaistu:

NHL-PELI
NHL-pelin Euroopan mestaruussarjan kahdeksas kausi on sarjan historian suurin.
NHL-pelisarjan parissa toimiva NHLGamer on ilmoittanut järjestämänsä Euroopan mestaruussarjan ECL:n (European Championship League) kasvavan roimasti.

Ensimmäistä kertaa ECL-historiassa liiga päättyy yleisön edessä pelattaviin finaaleihin ja voittajajoukkue palkitaan rahalla. Suoriin lähetyksiin on myös panostettu maanantaina alkaneella kahdeksannella kaudella entistä enemmän.
ECL:n korkein sarjataso on Elite, jossa Euroopan mestaruudesta kilpailee 16 joukkuetta. EM-tittelin lisäksi keväällä pelataan 10 000 euron palkintopotista.

Eliten runkosarjaa pelataan maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin. Suorissa Twitch-lähetyksissä ääneen pääsevät Liiga-selostaja Arttu Hämäläinen ja NHLGamerin Jani Hetta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

ECL-finaalit pelataan Pirkanmaan suurimman verkkopelitapahtuman LanTrekin yhteydessä. 7000 euron pääpalkinnon voittava joukkue ja Euroopan mestari ratkeavat Tampereella 1. maaliskuuta.

Liigan hallitseva mestari on suomalainen FILADELPHIA, joka on myös nykyinen Suomen mestari. ECL Elitessä joukkue saa vastaansa muun muassa ruotsalaisen jääkiekkosuuruuden AIK:n ja SM-hopeamitalisti Written In The Starsin.

ECL-otteluita voi seurata suomeksi Twitchistä:

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt
    Tuoreimmat