Esports

Otto Kaipiaisen MM-pronssijoukkue pörräsi isoon talliin

Julkaistu:

ESPORTS
Otto ”Metsanauris” Kaipiaisen edustama Rocket League -autojalkapallojoukkue sai huippusopimuksen.
Amerikkalainen kilpapeliorganisaatio Team SoloMid (TSM) on kiinnittänyt Rocket League -autojalkapallopelissä kilpailevan We Dem Girlz -joukkueen.

Yksi joukkueen kolmesta pelaajasta on suomalainen Otto ”Metsanauris” Kaipiainen. Hänen joukkuetoverinsa ovat hollantilainen Remco ”Remkoe” den Boer ja englantilainen Jordan ”EyeIgnite” Stellon.

TSM:n uusi joukkue kilpailee ainakin pelin ykkössarjan Rocket League Championship Seriesin seitsemännellä kaudella, jonka tarkempia tietoja ei ole tosin vielä kerrottu.

Näillä näkymin TSM debytoi 26. tammikuuta Las Vegasissa pelattavassa WSOE 4 -turnauksessa. Turnaukseen osallistuu 10 huippujoukkuetta, ja jaossa on 100 000 dollaria. Toistaiseksi vain Cloud9 ja NRG ovat varmistaneet osallistumisensa.
We Dem Girlz nousi loppuvuoden aikana yhdeksi pelin kärkinimistä, kun joukkue menestyi loka-joulukuun aikana kolmessa eri turnauksessa. Euroopan ammattilaissarjasta tuloksena oli toinen sija ja MM-kisoissa joukkue ylsi kolmanneksi. Vuosi päättyi joulukuun alussa ELEAGUE Cup -turnausvoittoon, kun finaalissa kaatui hallitseva maailmanmestari Cloud9.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
TSM on yksi kilpapelaamisen tunnetuimmista nimistä. Tiimi on menestynyt erityisesti League of Legends -pelisarjassa. Organisaatiolla ei ole aiempaa historiaa Rocket Leaguessa.

Rocket League on jalkapallopeli, jossa rakettimoottoreilla varustetut autot ottavat toisistaan mittaa areenalla kolmen hengen joukkueina. Autot pystyvät hyppimään, lentämään ja ajamaan seiniä pitkin.

Kommentit

  Näytä lisää
  Kommentointi on päättynyt
  Tuoreimmat
  1. Juuri nyt
  2. Taksinkuljettajaa epäillään seksuaalisesta ahdistelusta – naisasiakas kertoo IL:lle: ”Yritti suudella väkisin”
   Kotimaa
  3. Teollisuushalli syttyi Laukaassa, paikalla luvatta ollut mies pelastettiin
   Kotimaa
  4. Lauri Markkasen Chicago Bulls katkaisi vihdoin tappiokierteensä – Cleveland kaatui 104–88
   NBA
  5. Otepään onnistuminen antoi elonmerkkejä Johanna Matintalolle: ”Perjantain ainoa tavoite on napata mitali”
   Maastohiihto
  6. Tunti sitten
  7. Tiistaiaamusta on tulossa todella kylmä, –30 asteen raja rikkoutui etelässä jo maanantai-iltana
   Kotimaa
  8. Janni Hussi paljastaa totuuden Joel Harkimon kanssa tehdystä matkasta – kauan odotetusta lemmenlomasta tuli yksi iso pettymys
   Viihde
  9. Pellosta löytyi 1300-luvulla kuollut mies ja miekka, jossa luki ”Benedictus” – Nyt Janakkalan miekka­miehen perimästä selvisi uutta tietoa
   Tiede
  10. Antti Rinne jäi sairauslomalle sepelvaltimon tukoksen vuoksi – lääkäri kertoo nyt vaarallisesta kansantaudista, joka voi viedä hengen varoittamatta
   Kotimaa
  11. 2 tuntia sitten
  12. Bachelorette-Jenny ruotii menneitä – ei enää ryhdy suhteeseen vain läheisyyden kaipuusta: ”Sitä saa myös seksistä ja sunnuntaipoikaystävistä”
   Viihde
  13. Theresa May toisteli tuttuja asioita puheessaan – labour-johtaja turhautui: ”Tilanne muistuttaa päivää murmelina”
   Ulkomaat
  14. Näytä lisää