Esports

Otto Kaipiaisen MM-pronssijoukkue pörräsi isoon talliin

Julkaistu:

ESPORTS
Otto ”Metsanauris” Kaipiaisen edustama Rocket League -autojalkapallojoukkue sai huippusopimuksen.
Amerikkalainen kilpapeliorganisaatio Team SoloMid (TSM) on kiinnittänyt Rocket League -autojalkapallopelissä kilpailevan We Dem Girlz -joukkueen.

Yksi joukkueen kolmesta pelaajasta on suomalainen Otto ”Metsanauris” Kaipiainen. Hänen joukkuetoverinsa ovat hollantilainen Remco ”Remkoe” den Boer ja englantilainen Jordan ”EyeIgnite” Stellon.

TSM:n uusi joukkue kilpailee ainakin pelin ykkössarjan Rocket League Championship Seriesin seitsemännellä kaudella, jonka tarkempia tietoja ei ole tosin vielä kerrottu.

Näillä näkymin TSM debytoi 26. tammikuuta Las Vegasissa pelattavassa WSOE 4 -turnauksessa. Turnaukseen osallistuu 10 huippujoukkuetta, ja jaossa on 100 000 dollaria. Toistaiseksi vain Cloud9 ja NRG ovat varmistaneet osallistumisensa.
We Dem Girlz nousi loppuvuoden aikana yhdeksi pelin kärkinimistä, kun joukkue menestyi loka-joulukuun aikana kolmessa eri turnauksessa. Euroopan ammattilaissarjasta tuloksena oli toinen sija ja MM-kisoissa joukkue ylsi kolmanneksi. Vuosi päättyi joulukuun alussa ELEAGUE Cup -turnausvoittoon, kun finaalissa kaatui hallitseva maailmanmestari Cloud9.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy
TSM on yksi kilpapelaamisen tunnetuimmista nimistä. Tiimi on menestynyt erityisesti League of Legends -pelisarjassa. Organisaatiolla ei ole aiempaa historiaa Rocket Leaguessa.

Rocket League on jalkapallopeli, jossa rakettimoottoreilla varustetut autot ottavat toisistaan mittaa areenalla kolmen hengen joukkueina. Autot pystyvät hyppimään, lentämään ja ajamaan seiniä pitkin.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt